Keystone logo
Acadia Divinity College

Acadia Divinity College

Acadia Divinity College

Invoering

Over Acadia Divinity College

Acadia Divinity College (ADC) bevindt zich op de campus van een van Canada's oudste en meest gerespecteerde universiteiten voor vrije kunsten in Canada, Acadia University. Als het officiële seminarie van de Canadese baptisten van Atlantic Canada (CBAC) en de Faculteit Theologie voor Acadia University, heeft ADC een uitstekende geschiedenis van het toerusten van christenen voor een voltijdse en vrijwilligerswerk in Canada en de wereld. Het aanbieden van full-time en part-time opleidingen op de bachelors, masters en doctoraal niveau, evenals permanente educatieprogramma's, ADC-studenten worden uitgedaagd door hun professoren om vragen te stellen, om de diepten van hun geloof te verkennen, en om hun te cultiveren roeping, of het nu om een academische of een professionele bediening gaat, door rigoureuze intellectuele instructie, zinvolle spirituele vorming en praktische bediening.

De impact van ADC is lokaal en wereldwijd. Onze diverse studentenpopulatie van meer dan 200 studenten komt uit heel Canada en meer dan 12 landen en vertegenwoordigt 15 coupures. Door onze diverse samenwerkingsverbanden kunnen studenten studeren, onderzoek doen en stage lopen in een aantal van 's werelds grootste steden of meest afgelegen dorpen in het noorden van Canada.

We zijn toegewijd om mannen en vrouwen met verschillende achtergronden en contexten uit te rusten om anderen te dienen in de liefde en kennis van Jezus om vertrouwen te krijgen in Gods Woord om vandaag met de realiteit van het leven te spreken door:

Kennis ontwikkelen: we geven les met academische discipline en trouwe toewijding. We koesteren vaardigheden in onderzoek en levenslang leren. We produceren onderzoek en publicaties die kennis opbouwen en nieuwe ideeën verkennen.

Persoonlijke vorming bevorderen: we faciliteren christelijke vorming en koesteren de relationele gemeenschap. We benadrukken de verkenning van identiteit, zelfbegrip en persoonlijke groei.

Kweken van vaardigheden: we ontwikkelen competenties voor het kerkelijk ambt en een bredere christelijke dienst. We begeleiden leiders in samenwerking met lokale kerken en andere instanties.

ADC is geaccrediteerd door de Association of Theological Schools in de Verenigde Staten en Canada .

Locaties

  • Wolfville

    15 University Ave. (Mail) 38 Crowell Dr. (Courier) Wolfville NS B4P 2R6, B0P, Wolfville

Vragen