Keystone logo
Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts Ontwerp, milieu en kunst (geschiedenis, theorie en kritiek), PhD
Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts

Ontwerp, milieu en kunst (geschiedenis, theorie en kritiek), PhD

Tempe, Verenigde Staten

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het PhD in Design, Environment and the Arts-programma in het Herberger Institute for Design and the Arts heeft een expliciete missie: studenten voorbereiden om publieke intellectuelen en transformerende beoefenaars te worden bij het vormgeven van de omgeving op alle schaalniveaus - van het ontwerp van steden, gebouwen, en landschappen, interieurs, producten en grafische voorstellingen, en kunst, waarbij de nadruk wordt gelegd op duurzaamheid, innovatie, gemeenschapsopbouw, cultureel en contextueel bewustzijn.

Ondanks zijn breedte is het impliciete mandaat van de missie om verschillende redenen mogelijk. Ten eerste is het PhD-programma interdisciplinair en omvat het facetten van de academische eenheden van het Herberger Institute. Er zijn momenteel studenten ingeschreven uit de disciplines binnen - The Design School, de School of Art en de School of Arts, Media and Engineering. Ten tweede heeft het PhD-programma toegang tot een pool van experts van de faculteit en faculteit van het instituut over de hele universiteit, inclusief, maar niet beperkt tot, de afdeling Toegepaste Biologische Wetenschappen, het College of Nursing and Health Innovation en de School of Sustainability. Ten derde heeft het PhD-programma toegang tot enkele van de beste faciliteiten die te vinden zijn in elk college in zijn soort. Ten slotte evolueert het PhD-programma in een van de meest vooruitstrevende en transformatieve onderwijsomgevingen in het land, gewoonlijk de New American University genoemd.

Maar uiteindelijk zijn het onze studenten en afgestudeerden die de kwaliteit van het PhD-programma weerspiegelen. Ze slagen allemaal. Vanaf de eerste dag dat ze aan het programma deelnemen, beginnen onze studenten zich in te bedden in onderzoek en academische inspanningen buiten het instituut door actieve deelname aan lezingen en presentaties op verschillende nationale en internationale workshops en conferenties. Als afgestudeerden van het programma klimmen ze naar de top van hun carrière, volgen academische paden en nemen ze leiderschapsrollen op zich in professionele plannings- en ontwerppraktijken, het bedrijfsleven, de publieke sector en de non-profitsector.

Als je je meer zorgen maakt over wat je wilt doen dan over wat je wilt zijn, doe dan mee met de PhD in Design, Environment, and the Arts in het Herberger Institute for Design and the Arts.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Doctoraat in architectuur, ontwerp, planning
    • Camerino, Italië
  • Doctor in de wijsbegeerte (PhD) door onderzoek in architectuur en architectonisch ontwerp
    • Online