Keystone logo
© BIMM University
Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Invoering

Auream Phoenix University for Women (APUW) is een solide instelling, gebouwd op een solide kwaliteit en nauwgezet fundament, wiens missie het is om de achtergrondstudies en carrières van managers, ondernemers en professionele vrouwen te beoordelen om hen in staat te stellen een internationale graad te behalen door middel van een rigoureuze integratie van opleidingen. We zijn er trots op de eerste privé-universiteit voor afstandsonderwijs voor vrouwen te zijn, die actief is op het complexe gebied van validatie van competenties om een diploma te behalen.

APUW implementeert een strikt ethisch zelfreguleringssysteem om aan alle kwaliteitseisen voor dit model van de universiteit te voldoen. Onze faculteiten: Arts & Humanities, Business & Media, Psychology, Computer Science, Engineering & Technology, Life & Earth en Natural & Health Science, bieden een aanbod van meer dan tweehonderd studiegebieden; deze zijn zorgvuldig geselecteerd om relevant te zijn voor de marktbehoeften en toekomstige vacatures.

APUW is trots op haar leerlingen. Ze kunnen uitstekende ondernemende ondernemingen creëren, ze kunnen leidende rollen bekleden in multinationale ondernemingen, particuliere bedrijven en NGO's of ze kunnen leidende professionals in de werkende wereld zijn.

Auream Phoenix University for Women (APUW) is de eerste particuliere, internationale, speciaal gebouwde universiteit voor afstandsonderwijs die uitsluitend is gewijd aan de opvoeding van vrouwen. APUW stelt elke vrouw die zich bezighoudt met werk en gezin in staat om te studeren en haar academische doelen te behalen terwijl ze in de comfortabele omgeving van haar eigen huis blijft. Onze universiteit richt zich tot vrouwelijke leiders met een winnaarsmentaliteit, vrouwen met levendige, dynamische persoonlijkheden, onafhankelijke denkers en vrouwen die zich ervan bewust zijn een referentiepunt te zijn in hun gemeenschap. Onze primaire focus ligt op het testen van vaardigheden en competenties voor academische certificering. Aurea Phoenix University for Women's opleidingen zijn ontworpen volgens de APEL-methode (Accreditation Prior Experiential Learning) om actieve werkende vrouwen, met ten minste 5 jaar professionele ervaring, de kans te geven een diploma te behalen zonder hun gezin te verwaarlozen.

Missie

We bieden volwassen vrouwelijke studenten de mogelijkheid om een internationaal diploma te behalen door de APEL-methode (Accreditation Prior Experiential Learning) te gebruiken om hun professionele cv te evalueren. Het APEL-systeem omvat een grondige analyse van eerdere educatieve en professionele ervaringen die, volgens specifieke parameters, worden omgezet in academische credits die geldig zijn voor de toekenning van APUW-graden.

Onze missie is om onze studenten een multiculturele, lonende en uitdagende digitale leeromgeving te bieden die sterke, goed afgeronde persoonlijkheden voedt, leiderschap aanmoedigt en het karakter en het sociale geweten van elke student opbouwt. We streven ernaar om onze toewijding aan volwasseneneducatie, kennis, onderzoek en dienstverlening op afstand te houden door middel van de activiteiten van onze hele universitaire gemeenschap.

Prestaties

Sinds haar oprichting heeft APUW als Private Business University opleidingen aangeboden die gebaseerd zijn op een speciale band met de vrije beroepen, het bedrijfsleven, de industrie, het management en de arbeidswereld in het algemeen. Programma's die te maken hebben met zelfbeschikking, knowhow, creativiteit. We leren studenten hoe ze hun eigen weg kunnen banen naar een bevredigende toekomst.

Tegelijkertijd benadrukken we de noodzaak van een solide achtergrond bestaande uit algemene vaardigheden en kennis door middel van zorgvuldig ontworpen curricula die in overeenstemming zijn met de internationale arbeidsmarktvereisten. Vandaag, vanaf het allereerste begin, blijft onze filosofie van volwasseneneducatie studentgericht, vrij, innovatief en vindingrijk.

Tijdens onze reis naar uitmuntendheid en vervulling heeft APUW met succes verschillende zelfregulerende institutionele kwaliteitsbeoordelingen, in-college programmabeoordelingen en accreditatieprocessen doorlopen en verschillende prijzen en erkenningen ontvangen.

Visie

Auream Phoenix University for Women wordt een wereldleider in afstandsonderwijs voor volwassen vrouwen op basis van APEL (Accreditation Prior Experiential Learning). We bieden onze vrouwelijke studenten de nodige tools voor hun eigen studievaardigheden kritische zelfevaluatie voor professioneel succes. We streven ernaar het vertrouwen en de expertise van studenten op te bouwen door hen aan te moedigen doelen te stellen en hun plannen om die te bereiken te ondersteunen. We willen de ontwikkeling van het volledige potentieel van elke student als persoon faciliteren, door hen de kans te geven om na te denken, te discussiëren, te verkennen en beslissingen te nemen

toelatingen

Locaties

 • London

  At Uniselinus Europe 71-75 Shelton Street, WC2H9JQ, London

  • Ragusa

   At Uniselinus Europe Networking University Via Roma, 200, 97100, Ragusa

   • Panama City

    Auream Phoenix University SA Panama City – Republic Of Panama, , Panama City

    • London

     London, Verenigd Koninkrijk

     Vragen