Keystone logo
Bifröst University

Bifröst University

Bifröst University

Invoering

Welkom op Bifröst University

Bifröst University werd opgericht in Reykjavík in 1918 op het model van Ruskin College. In 1955 werd de school verplaatst 110 km ten noorden van de hoofdstad. Bifröst University de alleen Liberal Arts universiteit in het land. Het werd erkend als een universiteit in 1988, aanvankelijk alleen in Business, uiteindelijk het aanbieden van graden in de wet van 2002 en in de Sociale Wetenschappen sinds 2005.

Bifröst University is een particuliere, zelfbestuur, non-profit instelling, die ongeveer 40% van haar inkomsten uit de IJslandse staat ontvangt, 40% van het collegegeld en 20% uit andere bronnen. Alumni van onder andere vele prominente ondernemers en leiders in het IJslands bedrijfsleven en de politiek, met inbegrip van de minister-president van het land.

Bifröst University biedt ook een eenjarige pre-universitair niveau voorbereidende studie voor studenten ontbreekt volledige toegang tot de universiteit diploma's, alsmede diverse levenslang leren programma's, waaronder succesvolle programma's voor retail management, voor het toerisme en één voor mensen die werkzaam zijn in de lokale overheid. Veel studenten besteden een of meer termen in het buitenland bij partneruniversiteiten in Amerika, Azië en het vasteland van Europa.

Bifröst University is een actief lid van de IJslandse en internationaal onderzoek gemeenschappen en trots voor de aanwerving van docenten met een brede onderzoek in de sociale wetenschappen. De universiteit gastheren vele onafhankelijke onderzoekscentra, bijvoorbeeld Centrum voor Europese Studies, Centre for Retail Studies en het Centrum voor Onderzoek van de Cultural Management. Bifröst heeft veel onderzoeksprojecten door de IJslandse Research Council in aanvulling op de projecten die worden gefinancierd door het EG-kaderprogramma voor onderzoek gefinancierd te leiden. Bifröst is ook ook deelgenomen aan vele academische netwerken van de kosten en het ERASMUS-programma, evenals de Noordelijke rand programma.

Bifröst University Teaching Beleid

Het is de universiteit het beleid om uitstekende onderwijs, waarbij studenten in staat stelt om uitgebreide kennis op het vakgebied te verwerven bieden, verbetert hun ruimdenkendheid, en versterkt hun creativiteit. Stress wordt gelegd op het bevorderen van de studenten het vermogen om professionele manier van werken vast te stellen en uit te oefenen, om theorieën en concepten toe te passen in opdracht oplossingen, en het versterken van hun vermogen om praktische problemen op te lossen. Op deze manier de universiteit is gericht op het verstrekken van studenten met de best mogelijke voorbereiding voor deelname aan de democratische samenleving en de economie, of voor verdere studies. Bifröst University voldoet aan de eisen die gesteld worden voor studies in de gebieden waarvoor de universiteit is geaccrediteerd.

Waarom kiezen Bifröst University?

Kleine campus universiteit met een toewijding aan academische innovatie Uitstaande leraren, persoonlijke aandacht en frequente opdrachten Uitstekende studie en het leren faciliteiten Gegarandeerde on-campus huisvesting voor alle studenten

Locaties

Locaties
  • Bifröst, 311, , Borgarnes

Vragen