Keystone logo
Boston College Ph.D. in Philosophy
Boston College

Ph.D. in Philosophy

Boston, Verenigde Staten

5 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* alle doctoraatsstudenten ontvangen een volledige studiebeurs

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Welkom bij de afdeling Wijsbegeerte van Boston College

De filosofieprogramma's voor afgestudeerden van Boston College trekken getalenteerde studenten van over de hele wereld aan. We bieden master- en doctoraatsgraden aan, die alle perioden in de geschiedenis van de filosofie bestrijken en met een diversiteit aan filosofische benaderingen.

Het Departement Wijsbegeerte staat bekend om zijn kracht in de geschiedenis van de filosofie, de hedendaagse continentale filosofie en de praktische filosofie, inclusief ethiek en sociaal-politieke filosofie. Daarnaast biedt de afdeling twee interdisciplinaire programma's: filosofie en recht, en filosofie en theologie. Het programma omvat ook Aziatische filosofie en diasporastudies.

Elk jaar in september laat ons doctoraatsprogramma een kleine groep nieuwe studenten toe, die onmiddellijk worden verwelkomd als onderzoeksassistenten. De ervaring van het werken met een gevestigde wetenschapper is bedoeld om de student te helpen enkele basisvaardigheden van filosofisch onderzoek te leren en een mentorrelatie op te bouwen met een of meer faculteiten. De flexibiliteit van het programma zorgt voor geïndividualiseerde aandacht bij het ontwerpen van een welkomsplan voor de afdeling filosofie van Boston College studie. Alle Ph.D. studenten krijgen financiering tot en met hun vijfde jaar van het programma (vierde jaar als ze met een MA beginnen), ervan uitgaande dat ze met succes aan de vereisten voldoen. Doctoraatsstudenten doen ervaring op met lesgeven in de twee semesters durende kerncursus Philosophy of the Person van de universiteit. Er is een onderwijsseminarie in de eerste twee jaar van het programma om de promovendi voor te bereiden op het ontwerpen van hun eigen syllabi en om feedback te geven op het lesgeven; Daarna vinden er voortdurende klasbezoeken plaats.

Het MA-programma laat een extra groep studenten toe, die dezelfde faculteit, cursussen en andere middelen delen voor de studie van filosofie, inclusief taalvoorbereiding.

De filosofie aan Boston College profiteert van onze locatie in de omgeving van Boston, een rijk centrum van het academische leven, inclusief universiteiten, bibliotheken en culturele instellingen die alle aspecten van ons onderzoek en wetenschappelijke uitwisseling ondersteunen. Er zijn mogelijkheden voor studies in het buitenland aan geselecteerde universiteiten.

We invite you to consider joining our thriving intellectual community as we continue to investigate philosophy’s perennial issues.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen