Keystone logo
Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Invoering

Over Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences is de eerste universiteit wereldwijd gericht op merkdenken. We combineren wetenschappelijke methoden met praktische projecten en een sterke Euraziatische focus. We geven vorm aan innovators en probleemoplossers van de toekomst, niet alleen door actuele kennis over branding over te brengen, maar ook door sterke persoonlijkheden te ontwikkelen.

Bij Brand University leer je in kleine groepen en in een creatieve sfeer, samen met zorgvuldig geselecteerde internationale studenten die net zo gemotiveerd en gepassioneerd zijn als jij. Een netwerk van internationale experts zal je op weg helpen en je voorbereiden op een internationale carrière.

Toonaangevende merkbedrijven en gerenommeerde bureaus staan te popelen om nieuw talent en frisse ideeën. Ze nodigen BU- studenten uit om mee te werken aan projecten. Hiermee kun je de vaardigheden die je hebt opgedaan toepassen, echte problemen oplossen en waardevolle contacten leggen voor je carrière.

Studeer in Hamburg, de Duitse hoofdstad van merken

Hamburg is de tweede grootste stad van Duitsland en beroemd om zijn ruimdenkendheid. De stad heeft de grootste concentratie van ondernemingen uit de creatieve industrie in Duitsland. Een levendige oprichtersgemeenschap, een goed ontwikkeld ondersteuningssysteem voor startups, grote bedrijven, evenals de vestigingen van Facebook en Google zijn hier thuis.

Hamburg ligt aan de oevers van de rivier de Elbe en is een van de mooiste steden van Europa , evenals een belangrijk cultureel centrum, waar het leven allesbehalve saai is. De ranglijst van The Economist plaatst Hamburg regelmatig in de top 10 van 's werelds meest leefbare steden - kom zelf kijken.

Locaties

  • Hamburg

    Rainvilleterrasse,4, 22765, Hamburg

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen