Keystone logo
Boston University School of Theology

Boston University School of Theology

Boston University School of Theology

Invoering

Aan de Boston University School of Theology (STH) kun je de bedieningen uitoefenen die je je voorstelt terwijl je een leider wordt die klaar is om te reageren op de uitdagingen van het hedendaagse wereldwijde religieuze landschap. Transformeer jezelf. Verander dan de wereld. Een gerenommeerde faculteit leidt je door rigoureuze academici. Een ondersteunende gemeenschap voedt uw leven, uw geloof en uw doelen.

Onze missie is om kennis van God na te streven, leiders te cultiveren voor geloofsgemeenschappen, de academie te verrijken en vrede te zoeken met gerechtigheid in een diverse en onderling verbonden wereld.

Als de oprichtingsschool van de Boston University en het oudste United Methodist-seminarie in Noord-Amerika, zijn we een professionele school binnen een kosmopolitische onderzoeksuniversiteit die zelf toegewijd is aan 'leren, deugdzaamheid en vroomheid'. Geworteld in de Wesleyaanse tradities en puttend uit de bredere christelijke tradities van de wereld, streven we ernaar vrouwen en mannen toe te rusten voor bedieningen en roepingen die persoonlijke en sociale transformatie bevorderen, die gericht zijn op de diversiteit van de wereld en die de profetische erfenis hiervan uitbreiden. historische School of Theology.

Word lid van onze unieke gemeenschap van studenten die creatief nadenken over problemen uit de echte wereld. Leer samen met ervaren studenten, begeleid door rigoureuze academische programma's door een gerenommeerde faculteit. Aan de Boston University School of Theology zijn onze geloven divers; onze roepingen, gevarieerd. Maar we delen een gemeenschappelijk streven om een betere wereld te creëren.

Locaties

  • Boston

    Commonwealth Avenue,745, 02215, Boston

    Vragen