Keystone logo
Business Science Institute

Business Science Institute

Business Science Institute

Invoering

Het Business Science Institute - VIDEO

"Onafhankelijke en internationale instelling met als doel de ontwikkeling van executive onderwijs op wereldschaal"

De oprichting van het Business Science Institute is het resultaat van zowel een observatie als een reeks overtuigingen:

De observatie:

Er is een onvervulde vraag vanuit ervaren business managers die post-MBA intellectuele activiteiten willen nastreven, een vraag waaraan grote internationale instellingen worstelen om te reageren vanwege de normen met betrekking tot accreditatie en het haast om onderzoek te publiceren.

De overtuigingen:

 • Hoogleraren van management moeten reageren op de eisen van managers en leidinggevenden met behulp van een wereldwijd perspectief,
 • De interactie tussen managers en onderzoekers is een bron van wederzijdse verrijking.
 • Allerlei soorten publicaties moeten worden gewaardeerd.

De strategie:

De strategie van het Business Science Institute is daarom om zich binnen deze niche te positioneren en internationale academische middelen van de hoogste kwaliteit te mobiliseren. Deze innovatieve strategie bestaat uit het focussen op de essenties van elke kennismaatschappij, ie het immateriële en het academische, en het mobiliseren van beschikbare professoren op internationale schaal.

Missie:

De missie van het Business Science Institute is het bevorderen van de professionele en persoonlijke ontwikkeling van managers en bedrijven door het mobiliseren van internationale academische middelen van de hoogste kwaliteit.

Campusfuncties

NIEUWS

Online

ONLINE DBA in Sustainable Innovation Management in samenwerking met iaelyon en ICN Business School (Taal: Engels I Start programma: november 2022 I Deadline aanmelding 31 september 2022)

ONLINE Executive DBA in het Engels, Frans of Duits ( er is geen aanmeldingsdeadline - dit programma start meerdere keren per jaar)

Campus/van aangezicht tot aangezicht

Executive DBA GENÈVE (Cohort 7 I Taal Engels of Frans I Start programma: november 2022 I Deadline aanmelding 30 september 2022)

Executive DBA Frankfurt (Cohort 4 I Taal Duits I Start programma: september 2022 I Deadline aanmelding 15 augustus 2022)

Executive DBA in het Frans: Parijs, Douala, Bamako , Dakar , Abidjan , Casablanca

  Beurzen en financiering

  We bieden geen beurzen aan.

  Activiteitenverslag 2021

  Activiteitenverslag 2021

  Accreditaties

  Geaccrediteerd door AMBA

  Locaties

  Locaties
  • BSI Luxembourg ASBL Château de Wiltz, L-9615, Luxembourg City

  Vragen