Keystone logo
Boston University School of Public Health

Boston University School of Public Health

Boston University School of Public Health

Invoering

Boston University School of Public Health ( BUSPH ) loopt BUSPH in educatieve excellentie en innovatie in het onderwijzen van volksgezondheid. We willen lesgeven op een authentieke, inclusieve, flexibele, doorlopende en reflectieve manier om de gezondheid van de bevolking te veranderen.

Als een vooraanstaande graduate school biedt Boston University School of Public Health toegang tot innovatief onderzoek, studiebeurzen en volksgezondheidspraktijken, een topopleiding met een missie ter plaatse.

De missie van de School of Public Health is het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van bevolkingsgroepen over de hele wereld, met name de onderbedeelden, door middel van excellentie en innovatie in onderwijs, onderzoek en praktijk.

Van interdisciplinaire faculteit en onderzoeksexpertise tot onze innovatieve onderwijsaanpak, wij bieden u een uitzonderlijke opleiding in volksgezondheid.

We doen onderzoek in verschillende disciplines, gericht op het ontwikkelen van oplossingen voor complexe gezondheidsuitdagingen. Faculteitsleden houden zich bezig met studies over de hele wereld en in onze eigen lokale gemeenschap.

Als professionals Boston University School of Public Health faculteit, het personeel en de studenten van de Boston University School of Public Health taak hun kennis, vaardigheden en passie te gebruiken voor het verbeteren van de gezondheid van de bevolking.

Kennis vergaren en doorgeven aan toekomstige generaties vormt de kern van het werk van de Boston University School of Public Health , maar het toepassen van die kennis is even belangrijk. Boston University School of Public Health loopt voorop op het gebied van belangenbehartiging en praktijk, zowel lokaal als wereldwijd.

We zijn toegewijd aan het aanwakkeren en ondersteunen van positieve verandering die leidt tot gezondheid en welzijn over de hele wereld. We streven naar een respectvolle, samenwerkende, diverse en inclusieve gemeenschap binnen onze School of Public Health. We streven ernaar gerechtigheid, mensenrechten en gelijkheid binnen en tussen onze lokale en wereldwijde gemeenschappen te bevorderen.

Locaties

  • Boston

    Albany Street,715, 02118, Boston

    Vragen