Keystone logo
Central European University (CEU) Doctor in de wijsbegeerte in de milieuwetenschappen en het beleid
Central European University (CEU)

Doctor in de wijsbegeerte in de milieuwetenschappen en het beleid

Vienna, Oostenrijk

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 15.000 / per year *

Op de campus

* betaalbaar in één of twee termijnen, een niet-restitueerbare initiële termijn van het collegegeld (€ 500 EUR) wordt betaald om uw aanvaarding van ons toelatingsaanbod te bevestigen en wordt bijgeschreven op de eerste termijn van het collegegeld in jaar 1

Invoering

Doctoraatsprogramma's bij CEU zijn volledig gefinancierde studieprogramma's met een standaardduur van 4 jaar die een Amerikaans en een Oostenrijks diploma toekennen.

De afdeling Milieuwetenschappen en Beleid is een kenniscentrum op het gebied van milieugerelateerde wetenschap en onderwijs in Europa. Het Doctor of Philosophy in Environmental Sciences and Policy-programma is een unieke kans om:

  • Streef betekenisvol onderzoek na dat een aantal van de meest urgente milieuproblemen aanpakt waarmee de wereld vandaag de dag wordt geconfronteerd.
  • Sluit u aan bij een echt mondiaal netwerk en word lid van de internationale gemeenschap van de CEU.
  • Woon in een opwindende Europese stad en maak nieuwe vrienden voor het leven

We verwelkomen ALLE aanvragen die blijk geven van een sterke academische status en gekwalificeerde Engelse taalvaardigheden die passen binnen het onderzoeksprofiel van de afdeling, waaronder:

  • Energietransities en klimaatverandering - ETC
  • Milieubeheer, politiek en justitie - GPJ
  • Beheer van hulpbronnen en rampen en controle van vervuiling - RMP
  • Duurzaam beheer van sociaal-ecologische systemen - SES

We kijken uit naar uw sollicitatie en de mogelijkheid om u te verwelkomen in ons programma.

Het milieu is een typisch interdisciplinair veld dat een geïntegreerd begrip van complexe natuurlijke historie vereist; ecologische processen; wetenschappelijk bewijs; sociale en culturele contexten; hedendaagse politieke debatten; juridische en beleidskaders; modellering, technische en beheeropties; en gevolgen voor sociale rechtvaardigheid voor mensen en gemeenschappen.

De CEU Environmental Sciences and Policy Ph.D. programma wordt geleid door docenten uit verschillende disciplines met onderzoekservaring in diverse thematische en geografische contexten, wat een omgeving bevordert die bevorderlijk is voor interdisciplinair onderzoek. De Ph.D. programma heeft tot doel de breedte en diepte van interdisciplinair leren over het milieu te combineren met professionele ontwikkelingsvaardigheden.

Het programma begint met een inleiding tot een breed scala aan theoretische en methodologische benaderingen, waardoor studenten de meest geschikte combinatie voor hun onderzoek kunnen kiezen en gaat verder met op maat gemaakte theorie- en methodenlessen om diepgaande onderzoeksvaardigheden voor hun empirische projecten te vergemakkelijken. Onderwijs- en onderzoekspraktijken faciliteren de mogelijkheden om onderwijs-, presentatie- en publicatievaardigheden te ontwikkelen.

Programmaaccreditatie/registratie

  • Het programma werd goedgekeurd en geregistreerd door het New York State Education Department
  • Programma geaccrediteerd door het Agentschap voor Kwaliteitsborging en Accreditatie Oostenrijk (AQ-Oostenrijk)

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen