Keystone logo
California Institute of Integral Studies

California Institute of Integral Studies

California Institute of Integral Studies

Invoering

Elke student bij CIIS heeft de mogelijkheid om te transformeren.

Onze onderscheidende programma's zijn gebaseerd op welzijn, genezing, sociale impact en hoger bewustzijn - en eerlijk gezegd zijn ze anders dan de meeste die je tegenwoordig in het hoger onderwijs zult vinden. We bieden meer dan 30 programma's en professionele certificaten op het niveau van afgestudeerden en niet-gegradueerden die het gebied van psychologie, filosofie, spiritualiteit en de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen omvatten, terwijl ze ook hun disciplines overstijgen.

Onze Professional School of Psychology and Health biedt programma's in klinische psychologie met de nadruk op dieptepsychologie; integrale counselingpsychologie die lichaam, geest en ziel omvat; somatische psychologie en therapie, expressieve kunsttherapie, dramatherapie en integratieve gezondheidsstudies.

Onze School of Consciousness and Transformation biedt geavanceerde programma's op het gebied van filosofie, bewustzijn en kosmologie; ecologie, spiritualiteit en religie; integrale en transpersoonlijke psychologie, Oost-West psychologie en transformatief leiderschap. Sommige programma's waren de eerste in hun soort, zoals onze klinische masteropleiding in geestelijke gezondheidszorg in de gemeenschap en PhD in menselijke seksualiteit.

Ons Centrum voor Psychedelische Therapieën en Onderzoek was het allereerste aan een universiteit gelieerde certificaatprogramma, dat nog steeds geldt als de gouden standaard voor veilige, effectieve professionele training.

Online leren

De online graden van CIIS combineren gepersonaliseerd leren en ultramoderne technologie om een unieke leerervaring te bieden. Ons online formaat stelt studenten van over de hele wereld in staat om te leren in een interactieve en diverse leeromgeving, en voor docenten om naadloos les te geven op verschillende platforms en klassen.

Al onze online opleidingen (behalve Toegepaste Psychologie die in China wordt onderwezen) beginnen elk semester met een residentiële intensive in de San Francisco Bay Area. Terwijl ze op de campus zijn, voegen studenten zich bij faculteitsleden voor drie tot zeven spannende dagen vol workshops, presentaties, advisering en samenwerkend leren. Studenten vervolgen vervolgens hun studie in onze multimediale online omgeving, gegeven door CIIS faculteit - alle opinieleiders en innovators in hun vakgebied.

Mission Statement

California Institute of Integral Studies ( CIIS ) is een geaccrediteerde universiteit die ernaar streeft om geest, intellect en wijsheid te belichamen in dienst van individuen, gemeenschappen en de aarde. CIIS de grenzen van traditionele opleidingen met transdisciplinaire, interculturele en toegepaste studies die gebruik maken van face-to-face, hybride en online pedagogische benaderingen. CIIS biedt een persoonlijke leeromgeving en een ondersteunende gemeenschap en biedt uitstekende, veelzijdige opleidingen voor mensen die zichzelf, anderen en de wereld willen transformeren.

Wat is integraal onderwijs?

Integraal verwijst naar het begrijpen van het geheel van elk systeem. Integraal onderwijs speelt in op het groeiende verlangen naar leren dat alle aspecten van de persoon integreert: cognitief, emotioneel, fysiek, sociaal, cultureel en spiritueel. Het gaat om het openen van de geest, het betrekken van het lichaam en het bevrijden van de geest om te zien en gezien te worden. Het vergemakkelijkt ook de interne transformatie beter, waardoor iemand zijn potentieel kan bereiken en het in de wereld kan gebruiken.

Integrale studies, zoals voorzien door de oprichters van CIIS , verenigen de hoogste waarden van Oost-West tradities voor wereldwijde impact. Voorbij zijn de grenzen van conventionele academische disciplines, die studenten en gedachten in silo's stoppen. In plaats daarvan is onze omgeving een omgeving die openstaat voor de synthese van ideeën en ervaringen en deze aanmoedigt. De vrijheid om te verkennen is hoe we een meer rechtvaardige en veerkrachtige wereld smeden.

Het begrip "integraal" is een fundamenteel principe geweest dat de unieke onderwijsomgeving van CIIS blijft vormgeven. Het begrip "integraal" is een fundamenteel principe geweest dat de unieke onderwijsomgeving van CIIS blijft vormgeven. Ontdek wat integraal onderwijs heeft betekend voor elk van de acht presidenten van de universiteit.

Hier is wat u hier kunt doen:

 • Ontdek tradities van kennis uit vele culturen en standpunten, terwijl u enkele van de meest toekomstgerichte visies van de toekomst ervaart.
 • Volg cursussen die je een uitgebreide kijk op de wereld bieden.
 • Profiteer van een interdisciplinair onderwijsmodel.
 • Schrijf je in voor unieke afstudeerprogramma's aan de School of Professional Psychology and Health en de School of Consciousness and Transformation.
 • Studeer online in graduate-programma's op het baanbrekende gebied van transformatieve studies en transformatief leiderschap.
 • Ontmoet in het weekend in het BA-voltooiingsprogramma in interdisciplinaire studies met hechte cohorten.
 • Bied therapie aan de gemeenschap in San Francisco terwijl je stage loopt onder toezicht van de ervaren clinici in de CIIS adviescentra.
 • Maak practica of sluitstukprojecten die je onderdompelen in samenwerkingen met de gemeenschappen die je bestudeert.

Locaties

 • San Francisco

  1453 Mission Street San Francisco, CA 94103

  Vragen