Keystone logo
California Institute of Integral Studies Doctoraat in filosofie, kosmologie en bewustzijn
California Institute of Integral Studies

Doctoraat in filosofie, kosmologie en bewustzijn

San Francisco, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Afstand leren, Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het programma Filosofie, Kosmologie en Bewustzijn is gewijd aan het opnieuw voorstellen van de menselijke soort als een wederzijds versterkend lid van de aardse gemeenschap.

Ons programma trekt intellectueel geëngageerde individuen aan die in verschillende mate ontsteld zijn door wat ze zien gebeuren in moderne samenlevingen en die ernaar streven zinvolle manieren te vinden om hun gaven te ontwikkelen om de toekomst van de wereld te dienen.

Het programma ondersteunt degenen die geroepen zijn om de ongekende evolutionaire uitdaging van de aardse gemeenschap aan te gaan door een rigoureuze en ondersteunende leergemeenschap te bieden waarin studenten hun stem en visie als leiders vinden.

Over het programma

Onze Ph.D. programma is ontworpen om het intellectuele, morele en spirituele leiderschap te helpen vormen dat nodig is om historische wereldwijde uitdagingen aan te gaan. Op basis van enkele van de meest krachtige ideeën en impulsen van onze filosofische, wetenschappelijke en religieuze tradities, heeft onze faculteit een intensieve multidisciplinaire studie opgezet om de reis van studenten naar hun leiderschapsrollen te versnellen.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen