Keystone logo
California Institute of Integral Studies Doctoraat in transformatieve studies (online programma)
California Institute of Integral Studies

Doctoraat in transformatieve studies (online programma)

San Francisco, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Afstand leren

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Onze transformatieve studies Ph.D. is CIIS ' meest bekende online programma: een innovatief en transdisciplinair programma met een focus op creatieve wetenschap voor persoonlijke en sociale transformatie.

De focus van het online doctoraatsprogramma in Transformative Studies is het ontwikkelen van opinieleiders die zich inzetten voor het verkennen van toonaangevende problemen op innovatieve manieren die wetenschap, creativiteit en zelfonderzoek combineren.

Het programma moedigt studenten aan om onderzoeksonderwerpen te articuleren waar ze een passie voor hebben en ondersteunt deelname aan het wetenschappelijke discours door middel van publicatie. Het beschouwt academisch onderzoek als een kans voor persoonlijke en sociale transformatie, waarbij transformatieve processen worden gegrond in academische diepgang, nauwkeurigheid en verbeeldingskracht.

Het programma richt zich op de ontwikkeling van de volgende capaciteiten:

  • Een originele transdisciplinaire onderzoeksbijdrage leveren in een gekozen onderzoeksgebied
  • Onderzoek doen als een creatief en collaboratief proces in de context van een gemeenschap van lerenden
  • Zijn onderzoek toepassen op problemen uit de echte wereld, zijn waarden articuleren en belichamen, en de theorie vakkundig in de praktijk brengen
  • Onderzoek aangaan als een integraal, spiritueel en transformerend proces van persoonlijke en sociale transformatie

Over het programma

Transdisciplinair

De opleiding is transdisciplinair. Het is onderzoeksgedreven in plaats van uitsluitend gedreven door de reikwijdte van een enkele discipline. Studenten ontwikkelen een solide basis in onderzoek in transformatieve studies, in de complexiteit van transdisciplinair onderzoek en in de kennisbasis van hun onderwerp.

Het onderzoek is gebaseerd op een veelvoud van relevante disciplines, aangezien studenten een onderwerp selecteren en zich concentreren op een onderwerp waar ze een passie voor hebben.

Meta-paradigmatisch

Het programma is ook meta-paradigmatisch: studenten worden blootgesteld aan meerdere perspectieven en disciplines en leren hoe ze de onderliggende aannames en paradigma's kunnen opgraven die hen informeren.

Studenten leren manieren van onderzoek die verbinden en contextualiseren om verschillende, zelfs uiteenlopende, perspectieven op een coherente manier te integreren.

Onderzoeksgestuurd

Het programma benadrukt de rol van de kenner in het proces van weten. De psychologie van kennis, die kwesties als perceptie, aannames, projectie, creativiteit, denkgewoonten, dwaling en illusie, en verbeeldingskracht behandelt, wordt beschouwd als centraal in het proces van onderzoek, evenals de sociologie van kennis, die onderzoek in zijn context plaatst. sociaal, cultureel en politiek milieu.

Elk academisch onderzoek wordt gezien als een kans voor een verkenning van de wortels en matrices van kennis in het zelf en de samenleving.

Elk onderzoek wordt gezien als een kans voor zelfonderzoek. Zelfonderzoek wordt op zijn beurt ondersteund door en zorgt voor toenemende academische diepgang en verfijning. Studenten worden aangemoedigd om de vooroordelen, aannames, ambities en emotionele investeringen die zij in het onderzoeksproces brengen, te begrijpen.

Een academisch onderzoek wordt geframed als een kans voor persoonlijke en sociale transformatie, als een spirituele oefening en als een kans om creativiteit te cultiveren.

Participatief

Het programma benadrukt de samenhang tussen theorie en praktijk. Als opinieleiders en actieleiders ontwikkelen studenten vaardigheden die hen in staat stellen deel te nemen aan wetenschappelijke verhandelingen, te schrijven voor publicatie en, als ze dat willen, actiegericht onderzoek en interventies uit te voeren in toepasselijke contexten.

Afgestudeerden van het programma hebben de mogelijkheid om les te geven in een discipline die verband houdt met hun interessegebied en om actiegericht onderzoek en interventies in menselijke systemen uit te voeren op individueel, groeps- en organisatieniveau.

Alternatief Multi-paper Dissertatieformaat

Naast het standaardformaat voor proefschriften, maakt Transformative Studies het gebruik van een alternatief formaat mogelijk dat bestaat uit drie peer-reviewed artikelen als de belangrijkste basis voor het proefschrift.

Bewustzijnsstudies Focus

De Consciousness Studies Focus stelt de student in staat om vele aspecten van het menselijk bewustzijn te verkennen, inclusief de evolutie ervan door de tijd; zijn groei en transformatie in elk individu; en zijn uitingen in kunst en samenleving.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen