Keystone logo
Desert Research Institute

Desert Research Institute

Desert Research Institute

Invoering

Het Desert Research Institute ( DRI ) is een erkende wereldleider op het gebied van fundamenteel en toegepast milieuonderzoek. Toegewijd aan wetenschappelijke excellentie en integriteit, hebben de DRI docenten, studenten en personeel wetenschappelijke kennis en innovatieve technologieën ontwikkeld in onderzoeksprojecten over de hele wereld.

Sinds 1959 beschikt het Desert Research Institute The Desert Research Institute over geavanceerde wetenschappelijke kennis, ondersteunde het de diversifiërende economie van Nevada, bood het wetenschappelijk onderbouwde onderwijsmogelijkheden en geïnformeerde beleidsmakers, bedrijfsleiders en leden van de gemeenschap.

De faculteitsleden van het Desert Research Institute zijn onzeker en verantwoordelijk voor hun eigen salarissen via externe beurzen en contracten. Door deze mix van academische strengheid en pragmatisme uit de privésector heeft The Desert Research Institute een reputatie opgebouwd voor het efficiënt leveren van hoogwaardige wetenschappelijke informatie, transparant en verantwoordelijk.

Locaties

 • Reno

  Raggio Parkway,2215, 89512, Reno

  • Las Vegas

   East Flamingo Road,755, 89119, Las Vegas

   Vragen