Keystone logo
Eastern Mennonite University

Eastern Mennonite University

Eastern Mennonite University

Invoering

over de EMU

Een EMU onderwijs helpt studenten ontdekken hun doel in het leven en voor te bereiden om een ​​verschil voor het algemeen welzijn, zowel thuis als in de hele wereld te maken. strenge academici EMU benadrukken een-op-een relaties met professoren, cross-cultureel bewustzijn, de zorg voor de schepping, en dienstbaarheid aan anderen.

EMU biedt bachelor-, master en seminarie programma's vanuit een doopsgezinde doperse perspectief in een prachtige omgeving in het prachtige Shenandoah vallei.

Studenten volgen cursussen op onze campus in Harrisonburg, Virginia; op onze Lancaster, Pennsylvania site; online; en over de hele wereld door middel van onze bekende cross-cultureel programma.

Gewoon de juiste maat

EMU is klein genoeg dat je gemakkelijk kunt krijgen om klasgenoten en docenten in verschillende programma's te leren kennen. Hoogleraren zijn mentoren die je persoonlijk kent en adviseren u 1: 1. U kunt betrokken zijn in een verscheidenheid van activiteiten zoals theater, Student Government Association, campus ministerie, intramurale of intercollegiate sport, muziek en koor te krijgen. Al deze mogelijkheden bieden om meer te leren over jezelf en de ontwikkeling van waardevolle ervaringen voor uw toekomst te hervatten.

Vrije kunsten

Als een undergraduate student, ongeacht uw grote, profiteert u van de waarde van een liberal arts onderwijs. Werkgevers en graduate schools waarderen kandidaten met een zeven vrije kunsten stichting, omdat ze zijn goed afgerond kritische denkers en probleemoplossers die brede blootstelling aan onderwerpen en ideeën uit de verschillende disciplines en de maatschappij hebben gehad.

Het leven na het afstuderen

EMU afgestudeerden meer verdienen dan een graad - ze hun doel in het leven te ontdekken en leiden de organisaties die zij dienen voor het algemeen welzijn. EMU alumni zijn succesvolle zakenmensen, reflective practitioners en professionals. Duizenden hebben aanzienlijke impact van de internationale consultancy zoals Mennonite Central Committee en Mennonite Ramp service in aanvulling op andere verzuilde-gebaseerde en seculiere serviceprogramma's gehad.

EMU alumna Leymah Gbowee is een van de drie vrouwen onderscheiden met de Nobelprijs voor de Vrede 2011. Leymah begon haar reis op de EMU met onze wereldberoemde Summer Peacebuilding Institute en ging over tot een masters in conflict transformatie verdienen.

Bijna 90% van de EMU grads die naar alumni enquêtes reageerde vond werk in hun vakgebied binnen een jaar na afstuderen. Werkgevers huren EMU afgestudeerden op alle niveaus vanwege hun sterke normen en waarden, respect voor anderen, het verlangen om een ​​verschil, communicatie en kritisch denken vaardigheden en zelfvertrouwen te maken. Meer informatie over undergraduate succes na het afstuderen.

Wat is een doopsgezinde?

Niet vertrouwd zijn met de mennonieten? Doopsgezinden behoren tot de historische vrede kerken. Veel EMU studenten komen uit een doopsgezinde geloofstraditie, maar de meerderheid van de EMU studenten komen uit andere geloofstradities. Tientallen religieuze groeperingen zijn vertegenwoordigd op de campus van over de hele wereld. Dat diversiteit zorgt voor cross-culturele ontmoetingen op de campus en in de klaslokalen.

Virginia en Pennsylvania

EMU heeft een campus en een plaats in Lancaster, Pennsylvania, biedt lessen in off-site locaties in zowel Pennsylvania en Virginia, en biedt vele klassen (en twee graden) online. Of je nu in onze mooie campus in de Shenandoah Valley (Harrisonburg, VA) - dicht bij twee nationale bossen en de Shenandoah National Park - in onze bloeiende klaslokalen in Lancaster, PA, of bij een kerk in Philadelphia, zul je de gastvrijheid merken en de gemeenschap die zo belangrijk is voor de EMU.

EMU is van mening ...

EMU gedeelde kernwaarden vormen de kern van een christelijke universiteit als geen ander. Onze undergraduate, graduate, seminarie en andere programma's voor te bereiden studenten om te dienen en te leiden wereldwijd.

Wereldwijde Gemeenschap en Cross-Cultural Awareness

We leven in een steeds meer verbonden wereld. Hier, vragen we ons af hoe onze keuzes van invloed op anderen over de hele wereld.

Onze bekende cross-cultureel programma - meer dan drie decennia oud - is een van de sterkste cross-culturele opleidingen in het land. Het maakt deel uit van wat de EMU een christelijke universiteit als geen ander maakt.

Cross-cultureel onderzoek - altijd met ervaren docenten en personeel - is een vereiste voor de EMU studenten. Sommige deelnemen aan drie weken durende programma's in de lokale gemeenschap of meer Noord-Amerika. Sommigen brengen een semester in stedelijke Washington, DC, het deelnemen aan spannende stages. Anderen brengen een semester in een ander deel van de wereld, vaak het Midden-Oosten, Centraal-en Oost-Azië, Latijns-Amerika of Afrika.

Wanneer u hebt gereisd naar Midden-Amerika, een bezoek aan de koffieboon velden, en bleef bij de worstelende boeren, begin je het grote beeld te begrijpen. Of wanneer uw cross-culturele studies naar de Zuid-Afrikaanse township van Soweto te leren over de geschiedenis en de aanhoudende impact van de apartheid de eerste hand, je gevoel van empathie wordt verdiept, samen met uw begrip van onze onderling verbonden wereld.

Duurzaamheid en Stewardship

EMU werd het beoefenen van duurzaamheid lang voor "groene" werd trendy. Onze energie-efficiënte gebouwen zijn enkele van de best presterende college voorzieningen in het land.

Onze zonnepanelen op het dak Hartzler bibliotheek was de grootste zonne-installatie in de staat Virginia toen het werd geïnstalleerd in 2010. Onze campus tuin is te produceren voor de eetzaal; composteerbaar afval van de eetzaal voedt de tuin. Duurzaamheid is verweven in het curriculum op vele niveaus.

Geloof en Fellowship

Het geloof is belangrijk in de EMU. We zijn allemaal reizen samen - hoewel we verschillende paden kan nemen - in de richting van de verdieping van ons geloof, leren hoe we kunnen leven dat het geloof van dag tot dag, en het bereiken van academische en professionele doelen.

Ongeveer een derde van de undergraduate studenten is Mennonite. Tientallen denominaties en geloofstradities, en meer dan 30 verschillende nationaliteiten, maken allemaal deel uit van de familie EMU.

Sommige van de manieren waarop studenten verbinden met Christus op de campus zijn onder meer: ​​kapellen in de hele week, zondagavond vieringen, aanbidding door middel van muziek, bijbelstudies in residence zalen, en gebed partners bereid zijn om u te ondersteunen in uw hele jaar. Andere studenten genieten van die deel uitmaken van een netwerk van lerende volwassenen die dezelfde waarden en doelen te delen.

Dienstbaarheid aan anderen

Reiken aan anderen is belangrijk. Bij de EMU, zul je deelnemen aan een taakstraf en misschien vind het zelfs het leven veranderen. Veel alumni doen vrijwilligerswerk voor een jaar of langer na het afstuderen, of zelfs voor een heel leven door middel van de kerk ministerie en in andere dienstverlenende beroepen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Harrisonburg

  Eastern Mennonite University 1200 Park Road, 22802 , Harrisonburg

 • Lancaster

  Eastern Mennonite University 1846 Charter Lane, 17601, Lancaster

  Opleidingen

   Vragen