Keystone logo

Eastern University

A logo

Invoering

Eastern University is een non-profit, regionaal erkende instelling opgericht in 1925. Tijdens onze lange geschiedenis, streven wij ernaar om WAKE UP THE WORLD ethische zakelijke praktijken door het trainen van de toekomstige leiders gegrond in geloof, rede en rechtvaardigheid.

Relevantie

Bij Eastern University, geloven we niet in busywork. Elk van onze online programma's zijn handig en betaalbaar. Ze mengen onderzoek met real-life toepassing. Door middel van zinvolle samenwerking en projecten, bieden wij u met kennis en nieuwe verfijnde vaardigheden die u direct kunt toepassen. holistische Ondersteuning

Als een gewaardeerd onderdeel van onze online community, zal gewijd faculteit voorstander van je. We tonen een diepe betrokkenheid bij uw succes door het verstrekken van mentorschap en begeleiding, zodat u uw doelen kunt bereiken. tijdige voorbereiding

Deze dag, volwassenen alsof je terug naar school om geld te verdienen die lang gewilde referenties en hun doelen te bereiken. Onze online programma's zijn ontworpen handig, flexibel en betaalbaar. Eastern University kan de vaardigheden om verder te gaan in de snel groeiende carrière in de verpleging, onderwijs en zakelijke sectoren.

National Recognition

Nationaal erkende Christian University waaronder onderscheidingen van Best Colleges 'One 50 Best Colleges voor oudere leerlingen.

US News & World Report Top - Tier ranglijst voor universiteiten-North Region.

Regionale Accreditatie

Eastern University is geaccrediteerd door het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. (267-284- 5000) Het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs is een institutionele accrediteren agentschap erkend door de Amerikaanse minister van Onderwijs en de Raad voor het Hoger Onderwijs Accreditatie.

Locaties

  • Eastern University, 1300 Eagle Road St. Davids, PA 19087-3696, Wayne

Vragen