Keystone logo
© TESS
École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

Invoering

Het netwerk van de École de Management Appliqué (EMA) bestaat uit mensen die hun diploma hebben behaald in verschillende programma's van EMA en die zich hebben ontwikkeld tot volleerde professionals op verschillende gebieden. Ze vormen een hechte gemeenschap van mensen met dezelfde educatieve achtergrond, ervaringen en ambities. Dit netwerk biedt een platform voor alumni van de school om met elkaar in contact te komen, hun kennis te delen, ideeën uit te wisselen en samen te werken aan verschillende projecten.

Voor alumni biedt dit netwerk de mogelijkheid om in contact te blijven met voormalige klasgenoten en andere professionals die dezelfde interesses delen, om hun professionele en persoonlijke netwerken uit te breiden en om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en kansen in de sector. Dit kan leiden tot waardevolle professionele connecties, vriendschappen en steun, zelfs na je afstuderen aan de EMA.

Voor huidige studenten biedt het alumninetwerk toegang tot een schat aan kennis, middelen en kansen. Via het netwerk kunnen studenten in contact komen met alumni die werkzaam zijn in hun interessegebieden, informatie verzamelen over de arbeidsmarkt en advies en begeleiding krijgen voor hun professionele ontwikkeling. Alumni kunnen ook stage- en meeloopmogelijkheden bieden, waardoor EMA-studenten waardevolle werkervaring kunnen opdoen en contacten kunnen leggen in de branche.

Over het geheel genomen is het uitgebreide alumninetwerk van onze universiteit een waardevol bezit dat alumni en huidige studenten kan helpen hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken. In slechts twintig jaar heeft het wereldwijde EMA-alumninetwerk de school in staat gesteld zich te ontwikkelen van een kleine instelling tot een krachtpatser op het gebied van mondiaal onderwijs, met een solide reputatie op het gebied van academische uitmuntendheid.

De School of Applied Management (EMA), opgericht in 2004, is een particuliere instelling voor hoger onderwijs gevestigd in Parijs en biedt multidisciplinaire opleidingen in toegepast management aan van BAC +1 tot BAC +8 niveaus.

2023: GEDU Mondiaal onderwijs

De School of Applied Management sluit zich aan bij de GEDU Global Education-groep en haar gemeenschap van 40.000 studenten in 12 landen over de hele wereld, als onderdeel van haar internationale expansie.

2023: Internationale studentenidentiteitskaart

De School of Applied Management begint een samenwerking met de International Student Identity Card (ISIC), een organisatie die sinds 1968 door UNESCO wordt ondersteund, om al haar studenten over de hele wereld een betere studentenervaring te bieden.

2022: Qualiopi-certificering

De School of Applied Management verkrijgt een Qualiopi-certificering die getuigt van de kwestie van het proces dat door de instelling wordt geïmplementeerd voor haar opleidingsacties (OF - L.36313-1 - 1°).

Het merk “Qualiopi” getuigt van de kwaliteit van het geïmplementeerde proces dat bijdraagt aan de ontwikkeling van vaardigheden en zorgt voor een grotere duidelijkheid van de training die wordt aangeboden aan bedrijven en gebruikers, ook internationaal.

2008: Erkenning als particuliere instelling voor hoger onderwijs

De School of Applied Management wordt erkend als een particuliere instelling voor hoger onderwijs.

2006: Promotie nr. 1

De leerlingen van de eerste klas '06 van de School of Applied Management ontvingen hun Masterdiploma (BAC +5).

2004: Oprichting van de school

De School of Applied Management (EMA) werd opgericht onder de naam International Private School of Comparative Law and Economics (EIPDCE).

Locaties

  • Île-de-France

    Rue Didot, 98, 75014, Île-de-France

Vragen