Keystone logo
EMAS Eurasian Management & Administration School DBA: Strategisch management, marketing en verkoop
EMAS Eurasian Management & Administration School

DBA: Strategisch management, marketing en verkoop

Russia Online, Rusland

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Mar 2024

USD 25.900 / per year *

Blended, Op de campus

* fulltime, op de campus; afbetalingstermijn is maximaal 3 jaar. $ 10.650 in deeltijd, gemengd; speciale aanbieding, basisprijs - $ 15.900. $ 9.650 online; afbetalingstermijn is maximaal 3 jaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het is een eersteklas advies- en onderwijsprogramma voor diegenen die moderne managementvaardigheden moeten verwerven met de nadruk op het gebruik van praktische vaardigheden. Het is bedoeld voor mensen die op topposities werken en voor mensen die niet tevreden zijn met de basiskennis die de meeste academische business schools krijgen. Vanwege de specialisatie Strategic Management krijgen studenten de meest diepgaande cursus over bedrijfsstrategie en bedrijfsbeheer . Daarnaast biedt EMAS ook de specialisatie Marketing en Sales Management . 190 ECTS.

EMAS uitzonderlijke expertise in bedrijfsstrategie en strategisch management garandeert de excellentie van EMAS-afgestudeerden en hun professionele suprematie over de afgestudeerden van de scholen zonder voldoende kennis op deze onmisbare gebieden van het moderne bedrijfsleven.

Diepgaande kennis en een prestigieus DBA-diploma, verleend door EMAS Business School, garanderen uw bedrijf, carrière en inkomensgroei. Het is de beste keuze voor topmanagers en bedrijfseigenaren.

MEER INFORMATIE EN MELD U HIER AAN VOOR HET PROGRAMMA.

Belangrijke gegevens

Opmerking: de DBA-graad is niet gelijk aan een Russisch doctoraat of Ph.D. diploma in de termen van de Russische onderwijswet. Het is ook niet gelijk aan de Ph.D. diploma in de meeste landen van de Europese Unie en de VS. Een DBA is een postdoctorale opleiding.

Een DBA is de hoogste graad in het bedrijfsleven (MSc / MBA → DBA). Er is een parallel systeem van graden in het bedrijfsleven dat niet gelijk is aan het systeem van academische graden (MSc → Ph.D.). Deze twee systemen moeten niet worden verward.

Een DBA is handig voor degenen die op zoek zijn naar een carrière in het bedrijfsleven, terwijl een Ph.D. is waardevol voor wie op zoek is naar een academische carrière (bijvoorbeeld werken en lesgeven aan universiteiten). De DBA-graad is echter waardevol voor degenen die bijvoorbeeld les willen geven aan MBA-programma's.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Doctor in de bedrijfskunde in verkoop en productbeheer
    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Ragusa, Italië
    • + 1 meer