Keystone logo
Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics Phd in finance
Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics

Phd in finance

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Ph.D in Finance biedt studenten de mogelijkheid om zich te specialiseren op het gebied van financiën en het bankwezen door het aanbieden van graduate cursussen en thesis op het doctoraal niveau. Het programma is ontworpen om een ​​sterke basis in de financiële theorie alsmede toegepaste financiële econometrie vaardigheden.

In samenwerking met een aangewezen adviseur, kunnen studenten zich specialiseren in bepaalde gebieden van financiën, waaronder banken via een programma van keuzevakken en het proefschrift onderzoek. De aspirant-studenten moeten een sterke academische achtergrond in de kwantitatieve methoden. Online Executive Masters Program in Banking and Finance afdeling Banking and Finance biedt volledig ontworpen programma voor professionals die van plan is om hun graduaat online te krijgen en tegelijkertijd bouwen hun carrière. Online Executive Masters Program voorziet haar studenten met moderne kennis voor zwaaien, samen met de wereldwijde financiële en bancaire veranderingen. Het programma wordt opgesteld voor drukke professionals over de hele wereld, dus alle lesmateriaal en schoolboeken zijn gunstig geleverd om ze via het internet. Het programma biedt een zeer gerespecteerde mate door middel van Online Executive Masters Program in Banking and Finance, dat is zo veeleisend en belonend als onze traditionele on-campus MS in Banking and Finance programma. Ook het programma is zo effectief en bevredigend als de traditionele programma op de campus als het zich richt op de individuele studenten.

Toelatingsvoorwaarden

Aanvragers wordt verwacht dat zij de algemene vereisten van het Instituut toelating voldoen. Aanvragers aan het programma moeten Ph.d masterdiploma met een CGPA groter dan 3/4 hebben.

Faculty Research Interesses

Openbare Financiën, Economische Ontwikkeling, belastingen, Investment Appraisal, Project Finance en Risk Analysis, microbedrijven en kleine ondernemingen, Financiële liberalisering, Financial Crises en herstructurering, Banking Structuur en prestaties, sociaal kapitaal, het dividendbeleid, aandelenemissies, kapitaalstructuur, Emerging Markets Finance, Corporate Governance, International Economics, International Trade Theorie en Beleid, International Finance, Wisselkoers, Economie, Bestuur en Regimes, Econometrie en Growth Models, micro-economische theorie en beleid, structuur-gedrag en prestaties in de bancaire financiële systeem en economische groei, governance en ownership Problemen in het bankwezen, Banking Crises en bankfaillissementen, winstgevendheid in het bankwezen, kapitaaltoereikendheid in het bankwezen, toezicht en regelgeving, marketing strategieën in de financiële diensten, het bankwezen in de EU, Financiële Marketing, Monetaire Unie.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen