Keystone logo
ESLSCA Business School

ESLSCA Business School

ESLSCA Business School

Invoering

"Door managers op te leiden die openstaan voor de wereld, heeft ESLSCA Business School Paris er altijd naar gestreefd haar studenten uit te rusten met solide algemene kennis en hen in staat te stellen zich snel aan te passen aan hun toekomstige rol als leidinggevenden en bedrijfsbeheerders.

Resoluut gericht op de effectiviteit van leren, heeft ESLSCA Business School Paris haar activiteiten gedurende meer dan 70 jaar ontwikkeld tot een centrum van academische excellentie, met name op het gebied van financiën, management en marketing. Gespecialiseerd bachelor- of MBA-programma, voltijds of werkstudie, de school biedt vele cursussen waaruit de student kan kiezen.

Door de nadruk te leggen op een evenwichtige pedagogiek tussen fundamentele theorie en praktische ervaring, heeft ESLSCA Business School Paris een progressieve ontwikkeling van het verwerven van kennis en vaardigheden opgezet. Naast deze cursussen, en afhankelijk van het programma, zijn er veel innovaties zoals werken in Lab-formaat, dat het mogelijk maakt om samenwerkingservaring op te doen, onderzoeksactiviteiten die methodieken voor informatie-exploitatie initiëren, of de concrete banden met partnerbedrijven die de initiatiefgeest en een directe confrontatie met de zakelijke realiteit.

ESLSCA Business School Paris luistert voortdurend naar de economische wereld en haar ontwikkelingen. Het wil voldoen aan de eisen van verschillende doelgroepen, studenten, maar ook jonge afgestudeerden en bedrijfsleiders die hun vaardigheden willen verbeteren of hun loopbaan willen heroriënteren. Dit betekent ook dat de opleidingen continu op zoek zijn naar de beste match met de behoeften van de arbeidsmarkt. Consumententrends, technologische innovaties, geopolitieke veranderingen, nieuwe toepassingen van digitaal… Het zijn allemaal indicatoren die een weerklank vinden in het onderwijs van de school.

ESLSCA Business School Paris kan vertrouwen op de expertise en degelijkheid van de internationale groep Planeta Formation et Universités, die jaarlijks meer dan 100.000 studenten training geeft via vestigingen in meer dan 15 landen over de hele wereld. Deze ondersteuning staat garant voor een grote culturele rijkdom, die bij studenten een open visie vormt op de omgeving die hen omringt en waarin zij hun plek vinden.

De programma's van de ESLSCA Business School Paris staan wijd open voor de internationale en worden aangeboden in het hart van Parijs, een wereldstad die nog steeds even aantrekkelijk is als altijd, en dragen bij aan de opleiding van de leiders van morgen, die de wereld moeten kunnen begrijpen om zijn actoren effectief te zijn."

Xavier Auzanneau- Gedelegeerd Bestuurder

Waarom kiezen voor ESLSCA?

De 5 redenen om bij ESLSCA te komen studeren:

1. Opleiden in lijn met de arbeidsmarkt

Onze trainingen zijn bedacht en gebouwd in samenwerking met arbeidsmarktspelers. Onze faculteit bestaat uit docent-onderzoekers maar ook deskundige sprekers uit de professionele wereld. Door je studie aan de ESLSCA Business School Paris te doen, kun je het beroepsleven betreden met de operationele vaardigheden die grote bedrijven zoeken.

2. Pedagogiek op maat

De ESLSCA Business School Paris biedt een ongekende educatieve constructie "het ESLSCA Learning System". Deze methode is gebaseerd op drie essentiële pijlers en stelt studenten in staat om een pad van uitmuntendheid te volgen, dankzij positieve pedagogiek en tal van educatieve en digitale hulpmiddelen. Deze pedagogische techniek stelt de student in staat om zijn professionele carrière tijdens zijn opleiding op te bouwen.

3. Een moderne campus

Bij ESLSCA Business School Paris evolueer je in ons nieuwe pand van meer dan 8000m2. Onze school bevindt zich op een businesscampus in het hart van het 19e arrondissement van Parijs, op een steenworp afstand van het Parc de la Villette.

4. De kracht van het internationale

Meer dan 50 nationaliteiten zijn momenteel vertegenwoordigd onder de studenten van ESLSCA Business School Paris. Daarnaast heeft de student de mogelijkheid om op uitwisseling te gaan in het buitenland. Onze school is lid van AACSB, EFMD, CREPUQ en EDUNIVERSAL.

5. Een netwerk van meer dan 15.000 alumni

De ESLSCA Business School Paris kan rekenen op de kracht van haar netwerk dankzij de vereniging van oud-studenten van de school die nu meer dan 15.000 leden telt, verspreid over de hele wereld. De belangrijkste missie van de ESLSCA Alumni Association is om de gemeenschap van afgestudeerden te animeren en studenten in staat te stellen hun netwerk uit te breiden en te profiteren van carrièremogelijkheden.

Statistieken

 • 70 jaar ervaring
 • 15.000 alumni over de hele wereld
 • 5000 baan- en stageaanbiedingen voor studenten
 • 50 partneruniversiteiten
 • + 100.000 studenten
 • 9.800 partnerbedrijven
 • 15 landen waar het netwerk gevestigd is
 • 114 nationaliteiten

  Ranglijst

  Erkenning van bedrijven die het educatieve project van ESLSCA Business School Paris ondersteunen, delegeren van docenten, bieden tal van stages en verwelkomen afgestudeerden in de beste omstandigheden. De resultaten van het onderzoek naar het salaris van jonge afgestudeerden van het tijdschrift EXPANSION (april 2010) zijn ook dit jaar gunstig voor de ESLSCA Business School Paris, die op de 28e plaats staat van de 40 geclassificeerde scholen.

  Accreditaties

  Locaties

  • ESLSCA Paris Business School 11 Rue de Cambrai, 75019, Paris

  Vragen