Keystone logo
European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

Invoering

European Institute of Applied Science and Management (voormalige Universiteit van Centraal-Bohemen) behoort tot de nieuwste en modernste particuliere onderwijsinstellingen in de Tsjechische Republiek. Het aantrekken van een gestage instroom van nieuwe studenten sinds de oprichting in 2011. Getuigt van zijn reputatie als eersteklas onderwijsinstelling.

 • Als een innovatief instituut dat voortdurend gedijt op het leveren van uitstekende service en ondersteuning aan onze studenten.
 • Alle academische vragen moeten binnen 48 uur feedback krijgen. Elke student heeft een persoonlijke tutor om eventuele problemen en vragen (zowel academisch als professioneel) te raadplegen.

Gecertificeerde instelling en studieprogramma's

We zijn geaccrediteerd door een erkend UK ASIC-accreditatiebureau (Accreditation Service for International Schools, Colleges & Universities). ASIC-accreditatie is een educatieve standaard die:

 • Goedgekeurd door Ofsted, de Council of Higher Accreditation in het Verenigd Koninkrijk
 • Erkend door het ministerie van Binnenlandse Zaken van de Britse regering
 • Een lid van BQF (British Quality Foundation)
 • Een filiaal van ENQA (Europees netwerk voor kwaliteitsborging)
 • Lid van NARIC (Nationale Informatiecentra Academische Erkenning)
 • ASIC is beoordeeld en voldeed aan de vereisten van ISO9001:2015, een certificering voor de volgende scope "Accreditatie voor onderwijsinstellingen in het VK en wereldwijd"

Wij zijn lid geworden van QISAN (Quality International Study Abroad Network). Momenteel bieden we nieuwe bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's aan.

Alumni-normen

We ondersteunen een kritische benadering en analytisch denken bij studenten binnen een interdisciplinaire en innovatieve omgeving waar de enige constante constante verandering is. Daarom is ons doel om alumni te hebben met mondiale, interculturele complexe opvattingen, die in staat zijn om snel informatie te verzamelen en te analyseren, en die in staat zijn om veranderingen in het persoonlijke en werkgerelateerde leven te initiëren, implementeren en beheren. Typische alumni zijn waardevolle teamspelers met leiderschapskwaliteiten.

Wij van EIASM bieden je een breed scala aan specialisaties om je MBA-diploma volledig af te stemmen op je carrièredoelen en ambities. Dit kan ook een enorme kans zijn om uit je comfortzone te komen en jezelf op nieuwe gebieden te ontwikkelen. Hieronder ziet u de lijst met specialisaties die wij bij EIASM aanbieden.

 • Executive MBA
 • MBA in Finance
 • MBA in de gezondheidszorg
 • MBA in onroerend goed en ontwikkeling
 • MBA in toerisme, gastvrijheid en evenementenbeheer
 • MBA in Natural Resource Management

We richten ons op de professionele ontwikkeling van onze internationale studenten, wat resulteert in het aanbieden van alle cursussen in de Engelse taal.

Onderzoek Sinds 2013 organiseert onze afdeling genaamd CBU Research Institute een jaarlijkse internationale conferentie die momenteel wordt geïndexeerd in Thomson Reuters - Web of Science Core-database en Proquest. Docenten publiceren in door Scopus en Thomson Reuters beoordeelde tijdschriften in vele vakgebieden en specialisaties (bijv. economie, techniek, natuurwetenschappen, enz.). Met inbegrip van Conference publiceren we in totaal vier onderzoekstijdschriften die zijn geïndexeerd in Google Scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef, en andere databanken. We ondersteunen open access en gebruiken Open Journal System. Docenten De overgrote meerderheid van onze docenten zijn experts met uitgebreide professionele en / of onderzoekservaring, toegewijd aan de praktijk, wat betekent dat ze consistent actueel en actueel zijn in hun onderwijs. Dit is van cruciaal belang, vooral voor studenten in onze professionele opleidingen (MBA en DBA). E-Learning Studenten hebben toegang tot Matrix NEO en Netventic LMS, ultramoderne cloudgebaseerde e-learningsystemen die we gebruiken voor onze online/parttime/fulltime colleges.

 • Wordt in een groot aantal talen aangeboden. Perfect gelezen op mobiele apparaten en tablets.
 • Gebruiksvriendelijke omgeving om documenten te lezen, video weer te geven of audio af te spelen.
 • Onder andere functies zijn webconferenties, berichten, bronnenbibliotheek, samenwerkingstools, sociale netwerken, integratie met Google Drive of iCalender, eenvoudig beheer, enz.

Locaties

 • Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8, 182 00, Prague

Vragen