Keystone logo
Exeed College

Exeed College

Exeed College

Invoering

Over Exeed College

Exeed College , voorzien in 2016, is een prestigieuze onderneming van Westford Education Group die best beoordeelde online/parttime academische programma's biedt. Exeed College , een aanbieder van onderwijsbeheer van wereldklasse, gevestigd in de VAE, faciliteert doctoraatsprogramma's in bedrijfskunde en onderwijs, gespecialiseerde MBA-programma's, masterprogramma's in het onderwijs en verschillende lerarenkwalificatieprogramma's door zijn uitgebreide aanwezigheid in de GCC, Afrika, Azië, Zuid Oost- en Europese landen. De uitzonderlijke educatieve programma's die worden aangeboden door toonaangevende internationale universiteiten en toekennende organisaties stellen de studenten in staat zichzelf opnieuw uit te vinden en uit te blinken in hun vakgebied.

Om diploma's van wereldklasse aan te bieden, heeft Exeed College de juiste snaar geraakt bij vooraanstaande internationale universiteiten die zich inzetten voor het aanbieden van uitzonderlijke studentenervaring, hoogwaardig onderwijs, baanbrekend onderzoek en uitgebreide samenwerking met eersteklas organisaties.

Universidad Católica de Murcia, Spanje, City University, Maleisië, Woolf, Malta, Plymouth Marjon University in het VK en Acacia University in de VS zijn de belangrijkste universiteiten die samenwerken met Exeed College .

Als groot voorstander van het overbruggen van de kloof in het leveren van kwaliteitsonderwijs aan de massa door middel van digitalisering, heeft Exeed de kracht van technologie benut en een digitaal ecosysteem gecreëerd door de integratie van een geavanceerd platform voor virtuele leeromgevingen (VLE), inclusief een robuust Learning Management System (LMS) dat synchroon en asynchroon onderwijs kan leveren. Het gebruik van de modernste pedagogische hulpmiddelen, volledig gestapeld cursusmateriaal en een online bibliotheek zorgen voor een naadloze levering van academische graden en professionele programma's van wereldklasse aan veeleisende leerlingen over de hele wereld.

Exeed College is een facilitator van executive onderwijs, lerarenopleidingen en kwalificaties van wereldklasse en onderscheidt zich door internationale faculteiten die zijn opgeleid aan gerenommeerde universiteiten met tientallen jaren ervaring in de industrie en de academische wereld.

Exeed College is voorstander van inclusiviteit, gelijkheid en diversiteit en is trots op zijn rijke en gevarieerde demografie van leerlingen uit bijna 50 nationaliteiten en meer dan 10 industriële sectoren.

Missie

Onze missie is het leveren van wereldwijd gerenommeerde en geaccrediteerde masteropleidingen in bedrijfs- en managementdomeinen en kwalificaties voor lerarenopleidingen om de werkende professionals van de 21e eeuw te voorzien van uitgebreide kennis om aan hun academische behoeften en overdraagbare vaardigheden te voldoen. Een solide platform voor werkende professionals om kennis te verwerven, diepgaande inzichten te verwerven en de toepassing van dergelijke lessen op de werkplek onder de knie te krijgen; we dragen bij aan het bouwen van geweldige organisaties, duurzame gemeenschappen en daardoor een vooruitstrevende natie die ethiek en integriteit hooghoudt.

Visie

Exeed College wil een van de belangrijkste wereldwijde aanbieders zijn van erkend en geaccrediteerd hoger onderwijs, executive education en permanente educatie voor werkende professionals en praktijkmensen om hen uit te rusten, te verrijken en in staat te stellen experts en leiders te worden in hun vakgebied.

Locaties

 • Sharjah

  Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

 • Oman Online

  Oman Online, Oman

  • Saudi Arabia Online

   Saudi Arabia Online, Saoedi-Arabië

   • Singapore Online

    Singapore Online, Singapore

    • India Online

     India Online, India

     • Dubai

      Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

      • Nigeria Online

       Nigeria Online, Nigeria

       • Abu Dhabi

        Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

        • Malaysia Online

         Malaysia Online, Maleisië

         Vragen