Keystone logo
Ferrières

Ferrières

Ferrières

Invoering

Ferrières de School van Franse uitmuntendheid

Kiezen om aan de Ferrières School te studeren, is de start van een carrière in een sector die constant groeit en die talloze professionele kansen biedt over de hele wereld. Ferrières ligt op slechts 25 km van het hart van de lichtstad Parijs en even dicht bij de grote internationale luchthavens van Parijs (Orly en Roissy Charles de Gaulle). Het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit het centrum van Parijs. Bij Ferrières geloven we dat succes voortkomt uit gedegen theoretische en praktische training gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling.

De doelstellingen van Ferrières zijn het ontwikkelen van uitmuntende leiders die competent en veelzijdig zijn en in staat zijn om senior managementfuncties te bekleden en toekomstige behoeften van de sector te definiëren.

Om ervoor te zorgen dat de aangeleerde vaardigheden en expertise voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van de horeca, gastronomie en luxe-industrie, hebben we het programma ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze prestigieuze partnerbedrijven en met adviseurs van top business schools.

MULTI-INDUSTRIE AANPAK:

Gedreven door de kernwaarden traditie en innovatie, nederigheid, werk en open visie, is de missie van Ferrières drieledig:

  • Leid toekomstige professionals van over de hele wereld op via een reeks programma's die voldoen aan de eisen van de industrie op het gebied van gastronomie, gastvrijheid en luxe: bachelor-, MSc- en culinaire kwalificatieprogramma's
  • Bijdragen aan het bevorderen van kennis en praktijken over de drie dimensies: eetcultuur, gastvrijheidsmanagement, luxe en evenementenplanning.
  • Versterken van de invloed en aantrekkelijkheid van Frankrijk op deze excellentiegebieden.

FERRIERES HOOGWAARDIG ECOSYSTEEM:

Het Ferrières biedt de studenten een uitzonderlijke professionele ervaring en confronteert hen onmiddellijk met "excellentie" dankzij een reeks van verschillende restaurants, een traiteur en een 4*-hotel. Deze instellingen, die geen applicatie maar professionele eenheden zijn, worden beheerd door een team van ervaren horecaprofessionals en zakenmensen, waarvan sommigen laureaten van de prijs « Meilleur Ouvrier de France ». Ze bieden een hoogwaardige keuken en een service van wereldklasse aan een veeleisende klantenkring.

Naarmate hun capaciteiten toenemen, worden studenten geleidelijk ingewijd in verschillende functies in keukens, restaurants, inkoop, sommelierafdeling, bar, frontoffice, gastrelaties, huishouding, verkoop, reserveringen, onderhoud, marketing, financiën, e-marketing en evenementenplanning. Deze hands-on ervaring voldoet aan het academische leren.

Locaties

  • Rue du Château - BP49 Ferrières-en-Brie, 77164, Ferrières-en-Brie

  • Paris, Frankrijk

Vragen