Keystone logo
Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Invoering

Het College of Human Sciences gaat in op wereldwijde uitdagingen en kansen in verband met de fysieke, gedrags- en economische factoren die van invloed zijn op de gezondheid en ontwikkeling van individuen, gezinnen en gemeenschappen.

Onze visie is om het College landelijk te leiden door innovatieve academische en onderzoeksprogramma's die professionals in de 21e eeuw voorbereiden.

Afdeling gezins- en kinderwetenschappen

  • Programma's benadrukken de gezondheid en ontwikkeling van kinderen en gezinnen door middel van onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap.
  • Professionele kansen op dit gebied zijn toegenomen als gevolg van nieuwe kansen die zijn ontstaan als gevolg van de nationale focus op het welzijn van gezinnen en kinderen.
  • Het doctoraatsprogramma in de huwelijks- en gezinstherapie is geaccrediteerd door de Commissie voor accreditatie voor huwelijks- en gezinstherapieonderwijs.
  • Studenten kunnen eisen aan een gecertificeerde Family Life Educator, gesponsord door de National Council on Family Relations (NFCR).

Family and Child Sciences is meer dan werken met mensen - we streven ernaar om een verschil te maken in hun leven. We bieden studieprogramma's voor zowel niet-gegradueerde als afgestudeerde studenten die de behoeften van kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen over de hele levensduur aanpakken, met speciale aandacht voor degenen in gecompliceerde gezinnen.

R1 Research University

FSU is een van de slechts 115 instellingen die zijn geclassificeerd als een "R1 Research University ... (hoogste onderzoeksactiviteit)" in de Carnegie-classificatie van instellingen voor hoger onderwijs.

Samenwerking

Een interdisciplinaire onderzoeksomgeving maakt gedeeld leren tussen disciplines, faculteiten en cohorten mogelijk. Deze ondernemersgeest binnen een enkele afdeling inspireert nieuwsgierigheid en optimaliseert de prestaties.

Facultaire belangen

Een gewaardeerde selectie van faculteit biedt studenten de mogelijkheid om onderwerpen te bestuderen met professionele onderzoekers die hun interesse delen.

centers

Het Family Institute

Het Florida State University Family Institute genereert nieuwe informatie, leidt professionals op en informeert beleidsmakers over families in Florida, de regio en de natie.

Centre on Better Health

Gericht op het ontwikkelen en testen van modelonderwijs voor hoger onderwijs en op de gemeenschap gebaseerde programma's om gezondheidsverschillen in onderbediende bevolkingsgroepen aan te pakken.

Centrum voor koppel

MFT-promovendi worden getraind in systemische of relationele therapie. Door het leven heen bestaan we in een aantal relaties die direct en indirect van invloed zijn op ons welzijn.

Locaties

  • Tallahassee

    W College Ave,600, 32306, Tallahassee

    Vragen