Keystone logo
Georgian State University Of Theatre And Film

Georgian State University Of Theatre And Film

Georgian State University Of Theatre And Film

Invoering

Het Shota Rustaveli Theater en Film Georgia State University traint toneel- en filmacteurs, muziektheater, poppenspel, marionetten en pantomime, regisseurs van drama, film en televisie, cinematografen, theater- en filmrecensenten, kunsthistorici, televisiespecialisten en andere media, choreografen, managers van toerisme en experts van de cultuureducatieve sector.

Onze studenten hebben internationaal succes en de hoogste onderscheidingen behaald op verschillende film- en theaterfestivals en wedstrijden.

De universiteit heeft D. Aleksidze theater, wetenschappelijke bibliotheek, laboratoria, onderwijs, wetenschappelijk instituut, dat encyclopedieën van Georgisch theater en film voorbereidt.

De universiteit heeft de faculteiten Drama, Film en Televisie, Geesteswetenschappen, Sociale wetenschappen en Management, en Georgische Volksmuziek en Dans, waar meer dan duizend studenten een bachelor-, master- en doctoraatstitel behalen.

De universiteit speelde een grote rol bij het opleiden van theater- en filmspecialisten voor de hele Kaukasus. De universiteit bracht specialisten naar voren voor Russische, Armeense, Azerbeidzjaanse, Abchazische, Ossische, Ingoesj, Tsjetsjeense en andere theaters. Veel nu beroemde theaters werden opgericht op basis van de opleiding en diplomavoorstellingen van de universiteit (zoals Cinema Actors Theatre, Meskhetian Theatre, Theater Metekhi, Akhmeteli Theatre, Theatre of Saingilo, Pantomime Theatre, enz.).

De universiteit onderhoudt creatieve en wetenschappelijke relaties met de universiteiten in verschillende landen.

Locaties

  • Tbilisi

    Davit Aghmashenebeli Avenue,40, , Tbilisi

    Vragen