Keystone logo
Global Humanistic University

Global Humanistic University

Global Humanistic University

Invoering

De Higher Education Licensing Board (HELB), het Ministerie van Onderwijs, de regering van Anguilla verleent de GHU AI een licentie om in Anguilla te opereren als een particuliere universiteit met het toekennen van bachelor-, master- en doctoraatstitels op het gebied van bedrijfskunde, financiën, en wet.

De GHU AI is geaccrediteerd door de National Accreditation Agency - AAC en de Accreditation Council for Business Schools & Programs - ACBSP uit de VS.

De GHU is een particuliere aanbieder van deeltijdse online studieprogramma's met het hoofdkantoor in Anguilla. Het is onze visie om toegang te bieden tot innovatief, op onderzoek gebaseerd onderwijs en leren aan iedereen die hiervan kan profiteren. Ons doel is om het leven van onze studenten en medewerkers op een positieve manier te beïnvloeden en bij te dragen aan het hoger onderwijs op het eiland Curaçao en aan de bredere internationale gemeenschap.

De GHU zet zich in voor de principes van gelijkheid, kansen en diversiteit. We streven ernaar brede toegang en inclusie te bevorderen door online leermogelijkheden voor afstandsonderwijs en flexibele studiemodi aan te bieden, die onze studenten de mogelijkheid bieden om hun kwalificaties te verbeteren terwijl ze werken en een carrière blijven nastreven. De instelling beschouwt zichzelf in de eerste plaats als partner van de business. De GHU biedt zowel doctoraatsprogramma's als - via academische samenwerkingsverbanden wereldwijd - master- en bachelorprogramma's. De onderwijstaal die in de programma's wordt gebruikt, is de moedertaal van de corresponderende academische partner. Voor master- en bachelorprogramma's is de GHU nu actief op zoek naar gevestigde en gerenommeerde partners wereldwijd.

Doctoraatsprogramma's zullen ook beschikbaar zijn in de moedertaal van de meeste studenten. Hiervoor heeft de GHU meer dan 120 adviseurs en professoren in meer dan 40 landen die in totaal 20 talen spreken.

De GHU zal vereerd zijn om academische partners, adviseurs en studenten over de hele wereld te verwelkomen.

Klik op de volgende link voor een korte video-introductie van de GHU:

href="https://youtu.be/ShwORRmTVP0

Visie

Als wereldwijde universiteit zal Global Humanistic University (GHU) in het Caribisch gebied duizenden studenten huisvesten via afstandsonderwijs. Het hoger onderwijs heeft een groot potentieel als schakel tussen de universiteit en de samenleving via afstandsonderwijs. Het doel gaat over transformationele reizen, waarbij onze studenten de tools, attributen en kansen krijgen om hun potentieel om te zetten in succes.

Tegenwoordig zijn studenten opgegroeid in een wereld waarin informatie wordt gedeeld en interactie gemakkelijk via internet plaatsvindt. Het potentieel voor het delen van informatie heeft het onderzoek veranderd en kansen gecreëerd voor nieuwe manieren van samenwerking die vaak worden aangeduid als open wetenschap of open onderzoek. Dergelijke praktijken omvatten het delen van gegevens en concepten vóór publicatie, open notebooks en open toegang tot publicaties. Nieuwe generaties studenten zullen steeds meer vertrouwd raken met modellen van blended learning met online content. Deze vergroten nieuwe mogelijkheden voor academische dialoog en zelfgestuurd online leren zal de vaardigheden en de onafhankelijkheid van afgestudeerden vergroten. Studenten genieten van mobiliteit tussen verschillende sectoren van de economie door middel van stages of HE-programma's bij bedrijven in de particuliere sector.

Wij zijn een wereldwijde universiteit, en net als ons huis weerspiegelt Willemstad/Curacao zijn diversiteit en deelt zijn internationalisme, van de verschillende culturen en gemeenschappen van onze studenten tot onze academische partners in het Caribisch gebied, Zuid-Amerika en de rest van de wereld.

Het programma wordt gegeven in uw moedertaal.

Ranglijsten

Getuigenissen van studenten

Locaties

  • The Valley

    The Valley AI - 2640, Anguilla, 2640, The Valley

    Vragen