Keystone logo
© Domus Academy
Gran Sasso Science Institute GSSI

Gran Sasso Science Institute GSSI

Gran Sasso Science Institute GSSI

Invoering

Het GSSI - Gran Sasso Science Institute is een internationale Ph.D. school en een centrum voor onderzoek en hoger onderwijs op het gebied van natuurkunde, wiskunde, informatica en sociale wetenschappen. Het werd in 2012 opgericht in L'Aquila (Italië) als een centrum voor geavanceerde studies van het INFN - Nationaal Instituut voor kernfysica en vervolgens opgericht in maart 2016 als een school voor geavanceerde studies die postdoctoraal onderwijs biedt. Door dagelijkse samenwerking en interactie hebben onderzoekers en studenten de mogelijkheid om een gedegen kennis van de onderzoeksmethoden op te bouwen en te experimenteren met belangenvermenging, innovatieve benaderingen en multiculturele uitwisselingen in alle GSSI-activiteiten. Bij het aanpakken van de complexiteit van de wereld van vandaag, zetten we ons in om alle barrières weg te nemen tussen de GSSI-gebieden van studie en onderzoek, waar interdisciplinariteit en kruisbestuiving ten grondslag liggen aan alles wat we doen. Een van onze doelen is de verspreiding van wetenschappelijke resultaten naar de samenleving en de promotie van culturele evenementen voor het grote publiek, burgers en scholen.

Het GSSI - Gran Sasso Science Institute biedt 36 Ph.D. beurzen voor het academiejaar 2022/23 en nodigt aanvragen uit voor beurzen voor de Ph.D. Programma's in "Astroparticle Physics" (9), "Mathematics in Natural, Social and Life Sciences" (9), "Computer Science" (9), "Regional Science & Economic Geography" (9).

De officiële taal voor alle Ph.D. cursussen is Engels .

De fellowships worden toegekend voor 4 jaar en het jaarlijkse bedrag is € 16.159,91 bruto. Alle Ph.D. studenten hebben gratis accommodatie bij de GSSI-faciliteiten en kunnen gebruik maken van de kantine.

Campusfuncties

    Locaties

    • L'Aquila

      Viale Francesco Crispi,7, 67100, L'Aquila

      Vragen