Keystone logo
Hanken School of Economics

Hanken School of Economics

Hanken School of Economics

Invoering

Als Hanken

Hanken is een toonaangevende, internationaal erkende universiteit met meer dan 100 jaar ervaring in het onderwijs en onderzoek in de economie. Research is internationaal hoog niveau en is de basis voor al ons onderwijs. Hanken heeft een nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en een actieve alumni-netwerk van 12.000 alumni die werkzaam zijn in meer dan 60 verschillende landen. School is actief in zowel Helsinki en Vaasa.

Hanken onderzoek wordt uitgevoerd in alle vijf instellingen, met speciale profilering van de vier geselecteerde gebieden van kracht. Vaak onze onderzoekers vertegenwoordigt de absolute top. De goede samenwerking met het bedrijfsleven komt tot uiting zowel in gezamenlijk onderzoek van de universiteit interactie partner programma biedt, en ook in de steun die we in onze fondsenwerving ontvangen.

Hanken is de eerste universiteit in Finland, dat een verblijf in het buitenland geïntroduceerd als een integraal onderdeel van de opleiding. De studenten krijgen een unieke kans om hun eigen internationaal netwerk voor het leven te creëren door te gaan op een beurs of een stage in het buitenland. Deze levenslange contacten verbonden, zowel op Hanken en internationaal is er een die studies doordringt en bijdragen aan Hankenalumnernas internationaal goede positie op de arbeidsmarkt. Door onze alumni, wij garanderen dat het netwerk krijg je met hem van Hanken niet gebroken, maar verbreed en verbonden aan de Universiteit gehandhaafd, zelfs na het afstuderen.

Als college Hanken heeft een beveiligde stichting met een wereldwijde reputatie dat zie je terug in onze internationale accreditaties, een solide financiële basis en onze waardevolle nationale en internationale netwerken om de internationale toponderzoek en concurrerende onderwijs te ondersteunen. We hechten waarde aan onze partners in de academische wereld en de industrie, en wijden ons aan onderzoekers en studenten bij ons in staat zijn om een ​​kwalitatief goed onderwijs te krijgen en te bouwen betekenisvolle professionele en persoonlijke netwerken.

Accreditaties

Locaties

  • Arkadiankatu 22 , FIN-00101, Helsinki

Opleidingen

Vragen