Keystone logo
Harrisburg University - Panama Campus Ph.D. in Data Sciences
Harrisburg University - Panama Campus

Ph.D. in Data Sciences

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 5.300 / per year *

Op de campus

* per kredietuur. Programmakosten - $ 500 per semester

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het doctoraatsprogramma biedt een opleiding die de nadruk legt op een sterke basis in de disciplines wetenschap, technologie, techniek en wiskunde. Promovendi moeten zes cursussen op doctoraal niveau volgen (18 semesteruren); 6 semesteruren in een formeel onderzoeksseminarie; en 12 semesteruren proefschriftwerk. In het tweede jaar (of gelijkwaardig) nemen promovendi deel aan een informeel, niet-credit (maar verplicht) onderzoekssymposium om blootstelling te bieden aan huidig en interessant onderzoek op het (de) interessegebied (en) van de student en de behoeften van de industrie, op zoek naar trends voor onderzoek en innovatie.

Waarom een Hybrid In-Person/Online Programma?

Tijd is vooral kostbaar voor volwassenen met een baan en een gezin. Je wilt een afstudeerprogramma dat flexibel genoeg is zodat je je leven, baan of woonplaats niet hoeft te veranderen, maar toch de volledige, rijke ervaring biedt die een groot deel van het hoger onderwijs is.

Het executive hybride graduate-programma van Harrisburg University in Panama is de perfecte oplossing. Door één keer per maand les te volgen in de City of Knowledge, krijg je de rijke netwerkmogelijkheden en persoonlijke aandacht die je studie versterken. Vervolgens, door tijdens de week een online cursus te volgen, ga je je opleiding in een tempo vooruit, zodat je je master of Ph.D. binnen twee jaar.

Verblijf in Latijns-Amerika

Een van de beste aspecten van de afstudeerprogramma's van Harrisburg in Panama is dat je niet naar de Verenigde Staten hoeft te komen, maar dat je toch een volledig geaccrediteerd Amerikaans graduaat behaalt. Een ander land binnenkomen kan lastig en tijdrovend zijn. Aangezien het Harrisburg Graduate Program in Panama slechts één zaterdag per maand ter plaatse in Panama's City of Knowledge samenkomt, kun je het programma gemakkelijk in je leven inpassen.

Breid uw professionele connecties uit

Via het afstudeerprogramma Harrisburg in Panama leg je een breed scala aan professionele contacten. Dit zijn verbindingen die een echte aanwinst voor uw toekomst kunnen worden. Je studeert samen met ondernemers, wetenschappers, gemeenschapsleiders en experts van de overheid, NGO's en internationale organisaties. Door tijdens je opleiding je professionele netwerk op te bouwen, creëer je een waardevolle bron waar je gedurende je hele carrière een beroep op kunt doen.

De belofte van Panama

Panama staat als een toegangspoort tussen Noord- en Zuid-Amerika en heeft een unieke ligging om economische en onderwijskansen naar de grotere Latijns-Amerikaanse regio te brengen. De regionale bevolking heeft een sterke interesse getoond in het leren van waardevolle vaardigheden en het opdoen van kennis die hen naar een hoger carrièrepad met een betere toekomst zal tillen. Met hoger onderwijs wordt niet alleen het individu maar ook de hele gemeenschap welvarender.

Om deze reden is Harrisburg University of Science and Technology in onderhandeling met de City of Knowledge, Panama, om een campus naar hun locatie te brengen, een site die al bekend staat als een centrum van onderwijs, onderzoek en ontwikkeling. De nieuwe Panama-campus wordt gegeven door HU-professoren uit de VS en biedt in eerste instantie een Master of Science in Analytics-graad, die zal worden afgeleverd in een hybride van online en on-campuslessen in Panama. De campus zal ook een scala aan professionele ontwikkelingsmogelijkheden bieden ten voordele van de lokale gemeenschappen. Met de opening van de Panama-campus van Harrisburg University kunnen studenten hun opleiding voortzetten zonder Latijns-Amerika te verlaten.

Zet de volgende stap om samen te werken met of een aanvraag in te dienen bij Harrisburg University of Science and Technology.

toelatingen

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Doctoraat in Computational Data Science and Engineering
    • Greensboro, Verenigde Staten
  • Ph.D. in Geoinformatica en Geospatial Analytics
    • St. Louis, Verenigde Staten
  • Doctoraat in gegevenswetenschappen en -technologie
    • Rapid City, Verenigde Staten