Keystone logo
Huntsville Bible College Doctor of Ministry
Huntsville Bible College

Doctor of Ministry

Huntsville, Verenigde Staten

0 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Huntsville Bible College Doctor of Ministry - Biblical Leadership is ontworpen om geavanceerde voorbereiding te bieden op het gebied van bijbels leiderschap. Het doel van het programma is om competente en effectieve experts te ontwikkelen om kritische leiderschapsrollen op zich te nemen. De graad Doctor of Ministry in Biblical Leadership faciliteert het ontwikkelen van creatieve, innovatieve, trouwe en ervaren christelijke leiders die strategisch de veranderingen en uitdagingen in deze 21e eeuw zullen aanpakken terwijl ze trouw blijven aan The Great Commission. Christelijke leiders dienen in verschillende hoedanigheden in zowel een traditionele als een niet-traditionele setting en zullen worden toegerust om nog effectiever, efficiënter, productiever en relevanter te worden. Ze zullen nieuwe bedieningen lanceren om het veranderende huidige kerkklimaat en de huidige gemeenschapscultuur aan te pakken. Carrièremogelijkheden omvatten predikant, assistent-predikant, kerkbeheerder, universiteitsinstructeur, universiteitsadministrateur, non-profitleiders, organisatieleiders.

Na afronding van het diploma zal de leerling het volgende kunnen doen:

Leerders zullen de theologische basis voor bediening in hun specialisatiegebied herzien en verfijnen.

Leerders zullen in staat worden gesteld om verschillende benaderingen van bijbels leiderschap binnen non-profit en for-profit, binnen private en publieke organisaties te beschrijven en te evalueren.

De leerlingen zullen worden geleerd om een geschikte onderzoeksmethodologie te gebruiken om hun praktijk van bediening te evalueren en te verbeteren.

Leerders zullen een project en proefschrift voltooien, waarin hun theologische basis voor bediening en hun begrip van degelijke onderzoeksprincipes worden weerspiegeld, terwijl ze interdisciplinaire zaken integreren.

Leerders zullen worden toegerust om nieuwe leiders tot discipelen te maken en om de effectiviteit van hun eigen bediening te vergroten.

Leerders zullen een bijbelse wereldbeschouwing integreren met leiderschap, onderwijs en sociale wetenschappen, zodat ze een goed afgeronde basis hebben die nodig is om te leiden waar God ook roept.

De Doctor of Ministry in Biblical Leadership van Huntsville Bible College zal het patroon volgen van andere geaccrediteerde instellingen van cohortprogramma's voor hoger onderwijs. Doctorandi worden individueel toegelaten. Studenten zullen echter worden toegelaten tot een cohort (als een groep / een gemeenschap van lerenden / klasgenoten) die opeenvolgend beginnen en samen doorgaan tijdens de opleiding tot het afstuderen. Als resultaat van deze dynamische, interactieve en sequentiële opleiding zullen doctoraatsstudenten hun kennis en vaardigheidsbasis vergroten, levenslange relaties cultiveren en elkaar aanmoedigen tijdens het relationele proces tussen student en leeftijdsgenoot. Als een student niet slaagt voor een kern- of verplichte cursus, moet die student verlof opnemen en vervolgens het volgende cohortjaar terugkeren in combinatie met een andere student-peer group. Als gevolg van het geplande cursusaanbod kan een student zijn cursussen, die bedoeld zijn om de doctoraatsopleiding eerder af te ronden, niet versnellen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen