Keystone logo
Henry Ford College

Henry Ford College

Henry Ford College

Invoering

wrjg

Henry Ford College (HFC) een public twee jaar college zich in Dearborn, Michigan. De College, Gevestigd te 1938, Is geaccrediteerd door de Noord Centrale Vereniging van Hogescholen en scholen en het Michigan Commissie over College Accreditatie. De school was oorspronkelijk de naam Fordson Junior College, toen zij haar deuren in 1938 geopend. Later heeft het college nam de naam Dearborn Junior College in 1946. Het werd Henry Ford Community College in 1952, vernoemd naar de Henry Ford Trade School die gesloten en haar activa werden overgebracht naar het Dearborn Public Schools Board of Education. In mei 2014 werd het College hernoemd Henry Ford College.

HFC is gewijd aan het voorbereiden van studenten voor een snel veranderende wereld en op de werkplek door het aanbieden van meer dan 120 associate degree, carrière en wo-programma's. Bovendien, het College biedt een Bachelor Degree in Science in Culinair en Hospitality Studies, evenals 3 + 1-programma's met universitaire partners. HFC Ook is gespecialiseerd in op maat gemaakte ontwikkeling van het personeelsbestand training voor het bedrijfsleven en de industrie. Het College is geaccrediteerd door de Higher Learning Commissie. Sinds de oprichting in 1938, HFC is de toegangspoort voor duizenden studenten die betaalbare, kwalitatief hoogwaardige post-secundair onderwijs streven geweest.

HFC biedt lessen op twee campussen gelegen in Dearborn. HFC'S belangrijkste campus is gelegen op de zuidwestelijke hoek van Ford Road en Evergreen, ten noorden van de Universiteit van Michigan-Dearborn campus. De Campus van het Oosten is de thuisbasis van HFC'S Michigan Technical Education Centre (M-TEC) en de state-of-the-art Nursing gebouw. Campus van het Oosten ligt aan Schaefer Road net ten noorden van Rotunda.

Locaties

  • Detroit

    5101 Evergreen Rd. Dearborn, MI 48128, Detroit

    Vragen