Keystone logo
The Hong Kong University of Science and Technology

The Hong Kong University of Science and Technology

The Hong Kong University of Science and Technology

Invoering

HKUST","author_url":"","source":""}" />

Intro

The Hong Kong University of Science and Technology ( HKUST ), gelegen aan de Clear Water Bay van Hong Kong, is een onderzoeksgerichte instelling die op de eerste plaats staat onder jonge topuniversiteiten ter wereld (Times Higher Education Young University Rankings, 2020). Met een internationale uitstraling en wereldwijde reputatie wil de universiteit een toonaangevende universiteit zijn, zowel lokaal als internationaal, door excellentie in onderwijs en onderzoek.

Met de ongekende vraag naar high-end talent ter ondersteuning van de ontwikkeling van Hong Kong en de wereld, zal The Hong Kong University of Science and Technology (Guangzhou) ( HKUST (GZ)) worden opgericht in Nansha, ten zuiden van Guangzhou, om synergiseren met zijn tegenhanger van Clear Water Bay (CWB), talenten koesteren en samenwerking tussen Hong Kong, de Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area (GBA) en daarbuiten op het gebied van onderwijs, onderzoek en kennisoverdracht vergemakkelijken.

Waarom HKUST ?

HKUST" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/144607_WhyHKUST.JPG" alt="Why HKUST" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

 • HKUST is snel gestegen met een wereldwijde reputatie van uitmuntendheid .
 • HKUST heeft een sterk team van internationale docenten. Er zijn meer dan 690 docenten bij HKUST afkomstig uit meer dan 35 landen en regio's. Alle faculteitsleden zijn Ph.D. houders afkomstig van vooraanstaande universiteiten.
 • HKUST biedt een robuuste onderzoeksinfrastructuur voor de faculteit en studenten. Er zijn meer dan 85 onderzoeksinstituten, centra en joint labs in Hong Kong en het vasteland.
 • HKUST heeft een werkelijk wereldwijde en diverse postdoctorale studentengemeenschap met meer dan 5.800 postdoctorale studenten uit meer dan 70 landen en regio's.
 • HKUST biedt sterke ondernemerschapsondersteuning om de ontdekkingen van de studenten in tastbare oplossingen en technologie te helpen.
 • Voor meer details kunt u hier terecht .

De HKUST onderscheidende academische structuur

HKUST Distinctive Academic Structure" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/143609_TheHKUSTDistinctiveAcademicStructure.jpg" alt="The HKUST Distinctive Academic Structure" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

Terwijl HKUST (GZ) profiteert van de gevestigde disciplinaire basis (wetenschap, techniek, bedrijfskunde, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, en interdisciplinaire programma's) op de Clear Water Bay-campus, zal HKUST (GZ) nieuwe gebieden in de pedagogiek van het hoger onderwijs in kaart brengen door middel van een unieke en niet -conventionele Hub-structuur bestaande uit vier Academische Hubs ( Functie , Informatie , Maatschappij en Systemen ) en een breed spectrum van geavanceerde Research Thrust Areas.

HKUST biedt een scala aan postdoctorale onderzoeksprogramma's die leiden tot de graden Master of Philosophy en Doctor of Philosophy (Ph.D.). Bezoek hier voor meer informatie over het programma.

Beurs en financiering

HKUST","author_url":"","source":""}" />

Scholarship

HKUST biedt genereuze beurzen voor studenten om hun postdoctorale onderzoeken voort te zetten, ter dekking van het collegegeld, de huisvestingskosten en de kosten van levensonderhoud van studenten in Hong Kong.

 • Postgraduate Studentship (PGS): een studententijd van HK $ 216.360 (~ US $ 27.700) per jaar voor voltijdse MPhil en Ph.D. studenten. De financiering is maximaal twee jaar voor fulltime MPhil-studenten en vier jaar voor fulltime Ph.D. studenten.
 • Hong Kong Ph.D. Fellowship Scheme (HKPFS): een internationaal erkende onderscheiding voor Ph.D. studies opgesteld door de regering van Hongkong. De Fellowship voorziet elke winnaar van HK $ 319.200 (~ US $ 40.900) en een conferentiereisvergoeding van HK $ 13.300 (~ US $ 1.700) per jaar, gedurende vier jaar. HKUST zal HKUST ook voorzien van een Excellent Research Award van HK $ 40.000 (~ US $ 5.100) in het eerste studiejaar.
 • RedBird Ph.D. alt = "Scholarship: een hernieuwbare beurs van HK $ 40.000 (~ US $ 5.100) per jaar voor excellente promovendi, als erkenning voor hun uitstekende academische prestaties en onderzoekscapaciteit.
 • Asian Future Leaders alt = "Scholarship Program (AFLSP): een studiebeurs voor nieuwe studenten uit Oost-, Zuidoost- en Zuid-Azië om masterstudies en interculturele verrijking na te streven.

Studenten die voltijd MPhil en Ph.D. programma's hebben een universitaire huisvesting gegarandeerd in de eerste twee jaar van hun studie. Er zijn ook andere financieringsmogelijkheden, zoals de Overseas Research Award & Greater Bay Area Research Award en meer. Bezoek hier voor meer informatie.

HKUST (Guangzhou) Pilot Scheme-toelating

HKUST","author_url":"","source":""}" />

img 4

In samenwerking met de voorbereidende werkzaamheden voor de oprichting van HKUST (GZ), heeft de HKUST een pilotproject in Guangzhou uitgerold op de Clear Water Bay (CWB) -campus om sinds 2019/20 te beginnen met het inschrijven van postdoctorale onderzoekstudenten (RPg). De beoogde instroom is 150 studenten, om toegelaten te worden tot een voltijd Ph.D. of MPhil-programma's. Studenten die onder de regeling worden toegelaten, krijgen een postdoctoraal studentschap en gegarandeerde universitaire accommodatie. De universiteit zal ook een hernieuwbare RedBird Ph.D. beurs van HK $ 40,000 per jaar tot uitstekende Ph.D. kandidaten, als erkenning voor hun uitstekende academische prestaties en onderzoekscapaciteit. Voor meer details kunt u hier terecht .

De universiteit nodigt nu aanvragen uit voor toelating tot 2021/22 Fall Term (beginnend in september 2021). Meld je nu aan !

Locaties

 • Hong Kong

  Clear Water Bay, Kowloon, , Hong Kong

  Vragen