Keystone logo
The Hong Kong University of Science and Technology PhD in Civiele Techniek (Energietechnologie Concentratie)
The Hong Kong University of Science and Technology

PhD in Civiele Techniek (Energietechnologie Concentratie)

Hong Kong, Hongkong

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 42.100 / per year *

Op de campus

* per jaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

civil eng

Als postdoctorale student bij de afdeling Civiele Techniek en Milieutechniek , krijg je de kans om een wereld van verschil te maken door kennis op te bouwen in de voorhoede van het veld, milieurisico's te minimaliseren en de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren.

De civiele techniek ontwikkelt zich snel. Bijna elke oplossing voor een maatschappelijk probleem heeft enig verband met alt = "civiele techniek. Dergelijke oplossingen omvatten de ontwikkeling, het gebruik en de controle van middelen ten behoeve van mensen. Brede en diepgaande kennis van het vakgebied samen met een begrip van nieuwe ontwerpconcepten en technologieën is essentieel voor degenen die leiders willen worden in dit deel van het ingenieursberoep. De postdoctorale programma's van de afdeling proberen dergelijke kennis en vaardigheden te ontwikkelen en onderzoeksinspanningen nauw te relateren aan de belangen en behoeften van de samenleving, zodat ons onderzoek is relevant en heeft praktische waarde Postdoctorale studenten kunnen zich concentreren op structurele, milieu-, geotechnische engineering, watervoorraden, transport, bouwtechniek of infrastructuurontwikkeling.

De Ph.D. Het programma is bedoeld om studenten te helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om problemen met betrekking tot civiele techniek te identificeren en om op een onafhankelijke manier oplossingen voor een probleem te formuleren en voor te stellen. Studenten moeten een geavanceerd studieprogramma met succes voltooien, inclusief postdoctorale cursussen en een proefschrift met belangrijk origineel onderzoek.

Onderzoek Foci

Het onderzoek van de afdeling ligt in vier brede gebieden met veel subgroepen binnen elk:

Infrastructuurontwikkeling en planning

Ontwerp en analyse van bouwsystemen, bewaking en analyse van snelwegbruggen, wind- en seismische technologie, geotechniek en interactie tussen grond en constructie, bouwmaterialen, modellering en werking van vervoerssystemen, geïntegreerde risico- en betrouwbaarheidsbeoordeling en infrastructuursysteemverbetering.

Groen bouwen en duurzame ontwikkeling

Dit is een interdisciplinair gebied, met projecten zoals de ontwikkeling van normen voor het bouwen van groene gebouwen, milieuvriendelijke materialen en technologieën, recycling van bouwmaterialen, groene retrofit- en renovatietechnologieën en optimalisatie van energie- en watergebruik.

Intelligente bouwmaterialen

Ontwikkeling van geavanceerde composietmaterialen, functionele materialen op cementbasis en duurzame cementachtige materialen, toepassing van composietmaterialen voor infrastructuurreparaties en nanotechnologie in betonontwerp.

Milieu- en waterbronnenstudies

Innovatieve fysische, chemische en biologische water- en afvalwaterzuiveringsprocessen, milieukwaliteitsbeheer, sanering van verontreinigde bodems en grondwater, meng- en transportverschijnselen van verontreinigende stoffen in natuurlijke en door de mens gemaakte systemen, waterbeheer en -techniek, stochastische optimalisatie van waterkwaliteit en middelen, milieu vloeistofmechanica.

civil eng

Energietechnologie Concentratie

Energie wordt beschouwd als een kernonderzoeksgebied binnen de breed opgezette disciplines van milieuwetenschap en -technologie. Het is een van de meest in het oog springende opkomende disciplines van velen op het gebied van techniek, wetenschap en sociale wetenschappen. Onderzoek naar energietechnologie bestrijkt vele gebieden, waaronder duurzame technologie, conventionele technologie en energie-efficiëntie en energiebesparing. Het interdisciplinaire postdoctorale onderzoeksprogramma in energietechnologie aan de School of Engineering aan The Hong Kong University of Science and Technology biedt langdurige ondersteuning aan onze voortdurende educatieve training en snel ontwikkelend onderzoek in technologie in het algemeen.

Vanwege het multidisciplinaire karakter van energietechnologie zijn onderzoek en training ter plaatse geïntegreerd met verschillende disciplines, zodat studenten kunnen worden uitgerust met de nodige kennis en ervaring.

HKUST" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/47/47009_W2302_03_610_Lowres.JPG" alt="HKUST" />

Toelatingseisen

ik. Algemene toelatingsvoorwaarden

Kandidaten die toelating tot een doctoraatsopleiding vragen, moeten:

  • Een bachelordiploma behaald met een bewezen staat van dienst van uitstekende prestaties bij een erkende instelling; of bewijzen van bevredigend werk op postdoctoraal niveau op voltijdbasis gedurende ten minste één jaar of op deeltijdbasis gedurende ten minste twee jaar.

ii. Vereisten voor toelating tot de Engelse taal

U moet voldoen aan de vereisten voor de Engelse taal met een van de volgende vaardigheidsnormen *:

  • TOEFL-iBT: 80 #
  • TOEFL-PBT: 550
  • TOEFL-herziene paper-geleverde test: 60 (totale scores voor lezen, luisteren en schrijven secties)
  • IELTS (Academic Module): totaalscore: 6,5 en alle subscores: 5,5

* Als uw eerste taal Engels is en uw bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificatie werd toegekend door een instelling waar het instructiemiddel Engels was, wordt afgezien van het vervullen van de bovenstaande vereisten in het Engels.

# verwijst naar de totale score in één enkele poging

Raadpleeg pg.ust.hk/programs voor meer programma-informatie

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Doctorate in Energy Systems and Climate Change
    • Aveiro, Portugal