Keystone logo
The Hong Kong University of Science and Technology PhD in Electronic and Computer Engineering (Energy Technology Concentration)
The Hong Kong University of Science and Technology

PhD in Electronic and Computer Engineering (Energy Technology Concentration)

Hong Kong, Hongkong

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 42.100 / per year *

Op de campus

* per jaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

electronic eng

Power ahead en maak uw postdoctorale studies echt tellen in het Department of Electronic and Computer Engineering . De recente evolutie van elektronische en computertechnologie is ontwikkeld tot een brede discipline met betrekking tot technologieën die cruciaal zijn voor de groei van de kenniseconomie.

Netwerken, draadloze communicatie, multimediasignaalverwerking, micro-elektronica, microprocessors, IC-ontwerp, opto-elektronica, weergavetechnologieën en besturing en robotica vallen allemaal onder deze spannende discipline. Geavanceerde training op deze gebieden biedt een schat aan carrièremogelijkheden in de verwerkende industrie, het bedrijfsleven, de overheid en universiteiten over de hele wereld.

Het doel van de afdeling is om studenten voor te bereiden op het worden van vooraanstaande academici, ingenieurs van topkwaliteit of productmanagers in de steeds veranderende hightechwereld.

De Ph.D. diploma is geschikt voor diegenen die een carrière in geavanceerd industrieel onderzoek en ontwikkeling of universitair onderzoek en onderwijs willen nastreven. Het legt de nadruk op training in origineel denken en onafhankelijk onderzoek. Studenten moeten cursussen en een scriptie van belangrijk origineel onderzoek met succes voltooien.

Onderzoek Foci

Het onderzoek van het departement concentreert zich op zes pijlergebieden:

Solid-state elektronica en fotonica

Onderwerpen met betrekking tot micro-elektronica, nano-elektronica, grootschalige elektronica, stroom- en energiezuinige elektronische apparaten, high-speed elektronica, halfgeleidermaterialen, apparaten en fabricagetechnologie, micro-elektromechanische systemen (MEMS), displays, opto-elektronica, organisch licht- Emitting Diodes (OLED's), Solid-State Lighting, Liquid-Crystal Displays, Liquid Crystal Photonics, Silicon Photonics, Optical Communications and Interconnects, Solar Cells, Epitaxy of Compound Semiconductors by MOCVD.

Geïntegreerde schakelingen en systemen

Onderwerpen gerelateerd aan Digital, Analog en Mixed-Signal Integrated Circuits (IC) Design, VLSI Design, Embedded Systems, Network-on-Chip en Multiprocessor System-on-Chip, Circuit en System Simulation en Verification Tools. Geavanceerde onderwerpen omvatten RF en mm-Wave IC en systemen, dataconversieprogramma's, stroombeheer IC, high-speed optische communicatie transceiver, beeld- en bio-medische sensoren, signaalverwerking en systeemarchitecturen, ontwerpautomatisering, computerarchitectuur, herconfigureerbaar systeem en hardware / Software Codesign.

Draadloze communicatie en netwerken

Onderwerpen met betrekking tot fysieke laag, signaalverwerking, codering en informatietheorie, netwerken en nieuwe architectuur voor de volgende generatie 5G draadloze communicatie, massieve MIMO- en cloudradiotoegangsnetwerken, interferentiebeheer, heterogene netwerken, groene communicatie, tactiele draadloze systemen voor machine Type (MTC), Device-To-Device (D2D) en multimediacommunicatie, integratie van besturing en draadloze communicatietheorie, display-smart mobiele communicatie en interacties, netwerkcoderingstheorie en toepassingen, cross-layer stochastische optimalisatie, gedistribueerde algoritmen en optimalisaties, Big data-systemen, sociale media en cyberfysische en sociale computersystemen, zelforganiserende netwerken, cloudcomputing en virtualisatie.

Biomedische technologie

Onderwerpen gerelateerd aan Medical Imaging, Biomedical Optics en Biophotonics, Neuroengineering, Medical Electronics, Bioinformatics / Computational Biology, en Biomedical Microdevices en BioMEMS.

Besturings- en robotsystemen

Onderwerpen met betrekking tot controle en optimalisatie (inclusief systeemtheorie, optimalisatietheorie, detectie en schatting, financiële systemen, netwerkdetectie en controle), robotica en automatisering (inclusief UAV, robots van de volgende generatie, medische / gezondheidszorgrobotica en autonome systemen ).

Signaal-, informatie- en multimediabewerking

Onderwerpen met betrekking tot Digital Signal Processing van video, 3D, afbeeldingen, grafische afbeeldingen, audio, spraak, taal, biomedische gegevens, financiële gegevens en netwerkgegevens. Specifieke onderwerpen zijn signaalverzameling, conditionering, compressie, transformatie, weergave en visualisatie, gegevensanalyse, informatietheorie, foutcorrectie, cryptografie, computervisie, patroonherkenning, machinaal leren, taalbegrip, vertaling, samenvatting, ophalen, meertalig en multi -Modale verwerking en ingebedde systemen.

students

Energietechnologie Concentratie

Energie wordt beschouwd als een kernonderzoeksgebied binnen de breed opgezette disciplines van milieuwetenschap en -technologie. Het is een van de meest in het oog springende opkomende disciplines van velen op het gebied van techniek, wetenschap en sociale wetenschappen. Onderzoek naar energietechnologie bestrijkt vele gebieden, waaronder duurzame technologie, conventionele technologie en energie-efficiëntie en energiebesparing. Het interdisciplinaire postdoctorale onderzoeksprogramma in energietechnologie aan de School of Engineering aan The Hong Kong University of Science and Technology biedt langdurige ondersteuning aan onze voortdurende educatieve training en snel ontwikkelend onderzoek in technologie in het algemeen.

Vanwege het multidisciplinaire karakter van energietechnologie zijn onderzoek en training ter plaatse geïntegreerd met verschillende disciplines, zodat alt = "studenten kunnen worden uitgerust met de nodige kennis en ervaring.

HKUST" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/47/47009_W2302_03_610_Lowres.JPG" alt="HKUST" />

Toelatingseisen

ik. Algemene toelatingsvoorwaarden

Kandidaten die toelating tot een doctoraatsopleiding vragen, moeten:

  • Een bachelordiploma behaald met een bewezen staat van dienst van uitstekende prestaties bij een erkende instelling; of bewijzen van bevredigend werk op postdoctoraal niveau op voltijdbasis gedurende ten minste één jaar of op deeltijdbasis gedurende ten minste twee jaar.

ii. Vereisten voor toelating tot de Engelse taal

U moet voldoen aan de vereisten voor de Engelse taal met een van de volgende vaardigheidsnormen *:

  • TOEFL-iBT: 80 #
  • TOEFL-pBT: 550
  • TOEFL-herziene paper-geleverde test: 60 (totale scores voor lezen, luisteren en schrijven secties)
  • IELTS (Academic Module): totaalscore: 6,5 en alle subscores: 5,5

* Als uw eerste taal Engels is en uw bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificatie werd toegekend door een instelling waar het instructiemiddel Engels was, wordt afgezien van het vervullen van de bovenstaande vereisten in het Engels.

# verwijst naar de totale score in één enkele poging

Raadpleeg pg.ust.hk/programs voor meer programma-informatie

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Doctorate in Energy Systems and Climate Change
    • Aveiro, Portugal