Keystone logo
Holy Family University School of Education Doctor in de opleiding in educatief en organisatorisch leiderschap
Holy Family University School of Education

Doctor in de opleiding in educatief en organisatorisch leiderschap

Philadelphia, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De missie van het doctoraatsprogramma van de Holy Family University is het faciliteren van de ontwikkeling van effectieve en ethische leiders voor scholen en gemeenschappen die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan hun kennisgebieden door middel van toegepast onderzoek.

Met een doctoraat in het onderwijs in educatief en organisatorisch leiderschap zul je:

Word een effectieve en ethische leider voor scholen en organisaties - in staat om een aanzienlijke bijdrage te leveren aan uw kennisgebied door middel van toegepast onderzoek. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden te verdiepen door je te specialiseren in een van de volgende vier concentraties:

Organisatorisch leiderschap - Biedt een zakelijk perspectief op organisatorisch leiderschap en bereidt individuen voor om leiding te geven aan een breed scala aan non-profit, for-profit en maatschappelijke organisaties.

Schoolleiderschap en administratie met Pennsylvania Principal Certification - Bereidt leraren en ander schoolpersoneel voor op het behalen van Pennsylvania-certificering om als directeur van een openbare school te dienen (pre-kleuterschool tot en met de 12e klas).

Schoolleiderschap en -administratie met Superintendent Letter of Eligibility - Bereidt schoolbestuurders voor op het behalen van Pennsylvania-certificering om te dienen als opzichter van een openbaar schooldistrict.

Curriculum en instructie met Pennsylvania Supervisor van curriculum en instructie (pre-kleuterschool tot en met de 12e klas) Certificering - Bereidt leraren en ander schoolpersoneel voor om leiderschap te bieden in modellen van schoolcurricula en instructiepraktijken. Individuen kunnen ook Pennsylvania-certificering aanvragen om te dienen als supervisor van curriculum en instructie (pre-kleuterschool tot en met 12e klas) in een openbaar schooldistrict (in afwachting van goedkeuring door het Pennsylvania Department of Education).

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • EdD in organisatorisch leiderschap
  • Petaluma, Verenigde Staten
 • Doctor in het onderwijs in leiderschap voor organisaties
  • Dayton, Verenigde Staten
  • Online USA
 • Doctor in het onderwijs in leiderschap en leren in organisaties
  • Nashville, Verenigde Staten