Keystone logo
Hong Kong Baptist University - Faculty of Arts PhD Fellowship in de Faculteit der Letteren
Hong Kong Baptist University - Faculty of Arts

PhD Fellowship in de Faculteit der Letteren

Hong Kong, Hongkong

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

HKD 42.100 / per year

Op de campus

Invoering

Hong Kong Baptist University (HKBU) nodigt kandidaten van alle culturele en etnische achtergronden uit, met bewijs van academische excellentie, onderzoeksvermogen en -potentieel, en goede communicatie, interpersoonlijke en leiderschapsvaardigheden om een voltijds doctoraatsonderzoek aan te vragen onder het Hong Kong PhD Fellowship Scheme (HKPFS). HKPFS is opgericht door de Hong Kong Research Grants Council (RGC) met als doel de beste en slimste studenten van over de hele wereld aan te trekken voor hun promotieonderzoek in Hong Kong.

Kandidaten voor toelating tot de PhD-programma's van HKBU via HKPFS zullen gelijktijdig in aanmerking komen voor ons reguliere postdoctorale studieprogramma.

Waarom de Faculteit der Letteren?

De Faculteit der Letteren van de Hong Kong Baptist University is een faculteit voor creativiteit - het creëren van een rijke culturele omgeving om de verbeeldingskracht van studenten te stimuleren, hun gevoeligheid te ontwikkelen en bij te dragen aan de samenleving door middel van kunst en cultuur. We zijn een diverse en inclusieve gemeenschap met een mondiaal perspectief en een lange traditie van lokale betrokkenheid voor het algemeen belang. De faculteit heeft structureel vijf wetenschappelijke afdelingen/opleiding en een Talencentrum. Vier onderzoekscentra en twee onderzoeksinstituten spelen een prominente rol in ons streven naar excellentie in onderzoek. Gebieden met aanzienlijke onderzoekskracht zijn onder meer Klassiek Chinees, Creatief Schrijven en Vertalen.

Onderzoeksgebied

De volgende afdelingen bieden PhD-programma's aan:

  • Afdeling Chinese Taal- en Letterkunde
  • Afdeling Engelse taal- en letterkunde
  • Afdeling Geesteswetenschappen en Creatief Schrijven
  • Afdeling Religie en Studies
  • Afdeling Vertaling, Tolken en Interculturele Studies

Bezoek de onderstaande website voor een meer uitgebreide lijst van gebieden waarop postdoctoraal onderzoek kan worden uitgevoerd:

http://artsbu.hkbu.edu.hk/index.php/en/prospective-students/admissions-postgraduate#research

toelatingen

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen