Keystone logo
Horizons University

Horizons University

Horizons University

Invoering

Horizons University levert diploma's op hoog niveau van bachelors met doctoraten.
Horizons University is geregistreerd in:

  • Frans Ministerie van Onderwijs N° 0756324S - UAI N° 0451674A
  • Parijs Regionale Beroepsopleiding Controle Afdeling (nummer 11752996775)

En is lid van:

  • ECBE - European Council for Business Education-accreditatie (http://www.ecbe.eu/)
  • ACBSP- Raad voor Accreditatie voor Business Schools en Programma's
  • ASIC- Accreditatieservice voor internationale scholen, hogescholen en universiteiten
  • EADL- European Association for Distance Learning

Over ons

Onze unieke methodologie stelt je in staat om de praktische vaardigheden op te bouwen die je nodig hebt, of je nu op de campus komt studeren of onze online opleiding volgt!
Je kunt in je eigen tempo het diploma behalen dat je nodig hebt bij een hooggekwalificeerde internationale faculteit . Lessen in uw eigen tempo en onder leiding van een instructeur met behulp van de "hands-on" en geavanceerde methodologie - onze programma's geven u de vaardigheden die u nodig hebt om uw persoonlijke en professionele doelstellingen te bereiken.

Onze missie is om de educatieve ervaring te bieden die past bij de behoeften van onze studenten in elk deel van de wereld en bij te dragen aan hun persoonlijke en professionele vervulling.
We bieden programma's aan die flexibel zijn in de tijd , rekening houden met de ervaring van de persoon en die betaalbaar zijn. We zijn gespecialiseerd in onderwijs op afstand, maar we bieden ook programma's op de campus aan.

Campusstudie

Met onze programma's op de campus kun je communiceren met docenten en andere studenten tijdens verblijfsperioden en je werk online voltooien. Het is een andere flexibele oplossing die uw professionele leven zeker zal verbeteren.

Online studie

Met onze online programma's kunt u in uw eigen tempo werken terwijl u uw baan en uw activiteiten behoudt. U kunt kwaliteitsonderwijs volgen zonder het huis te verlaten. Deze optie is ook minder duur en beschikbaar in elk land ter wereld waar u woont.

Locaties

  • Paris

    Horizons University, 5 rue Conté Paris , 75003, Paris

Vragen