Keystone logo
Horizons University PhD in financieel beheer
Horizons University

PhD in financieel beheer

Paris, Frankrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 3.590 / per year

Request study format

Invoering

Het PhD-programma aan de Horizons University bereidt studenten voor op leiderschapsposities in wereldwijde organisaties, loopbanen als onafhankelijke consultants, ondernemers, bedrijfsonderzoekers, universiteitsprofessoren en ook projectmanagers en bedrijfseigenaren.

Dit programma richt zich op moderne trends in bedrijfsfinanciering over de hele wereld. De hedendaagse leider is flexibel, een agent van verandering en toont innovatief denken in een snel veranderende omgeving. De wereldwijde leider is cultureel bewust. Een PhD geeft hem het vermogen om gegevens te analyseren, te anticiperen op gebeurtenissen en teams te beïnvloeden om beslissingen te nemen.

PhD aan de Horizons University is een onderzoeksdoctoraat, waarin de studenten theoretische bijdragen leveren. De Horizons University PhD is ontworpen om studenten te helpen hun doelstellingen te bereiken om academische en wetenschappelijke experts te worden in een bepaald gebied, en studenten volgen cursussen naast hun onafhankelijk onderzoek op het gebied waarin ze zich willen specialiseren.

Duur: Gemiddeld 3 jaar

Toelatingseisen: MBA of gelijkwaardig masterniveau

Taal Engels

Programma collegegeld

Over de school

Vragen