Keystone logo
Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza

Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza

Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza

Invoering

Het Instituut voor Zaragoza

De IAMZ is één van de vier mediterrane Agronomisch Institutes of Ciheam (International Centre for Advanced Mediterranean Agronomic Studies Centre), een internationale intergouvernementele organisatie -founded in 1962 over het gezamenlijk initiatief van de OESO en de Raad van Europa- waaronder missie is om de samenwerking tussen de mediterrane landen te ontwikkelen door middel postdoctorale opleiding en de bevordering van gezamenlijk onderzoek op het gebied van landbouw, voeding en duurzame plattelandsontwikkeling.

Wie zijn wij?

Wij zijn een wereldwijd team van 25 professionals met meer dan 40 jaar van solide ervaring in postdoctorale opleiding, wetenschappelijk onderzoek en internationale samenwerking.

Onze expertisegebieden zijn de plantaardige productie, dierlijke productie, milieu, visserij en aquacultuur, en de wetenschap, technologie en marketing van Foods.

Wat doen we?

Training is het hart van de zakelijke IAMZ, volgens een internationale en multidisciplinaire aanpak. Elk jaar hebben we meer dan 400 deelnemers en 250 hoogleraren ontvangen uitgenodigd ongeveer 80 landen. Wij bieden uitgebreide cursussen voor professionals en Master of Science programma's. We stimuleren en coördineren van projecten voor coöperatief onderzoek evenals verscheidene andere samenwerkingsactiviteiten. Een groot deel van deze activiteiten worden uitgevoerd in samenwerking met nationale en internationale instellingen en vinden plaats op de IAMZ of andere centra van de mediterrane partnerlanden.

Wij bieden momenteel 8 Master of Science programma's (4 Masters elk jaar meer dan twee jaar). We hebben ook elk jaar organiseren ongeveer 12 korte cursussen voor professionals over wetenschappelijke vraagstukken en geavanceerde technieken.

We zijn ook uitstekende training partners, terwijl we werken met universiteiten, particuliere bedrijven en andere internationale organisaties (OESO, de FAO, de VN, de WTO, de EFSA, EC, ICARDA, EAAP, enz.) Door middel van projecten en onderzoek netwerken te ontwikkelen en cursussen en opleidingen aan te passen aan de behoeften en doelstellingen van onze partners, in het bijzonder op de verspreiding van de resultaten van hun projecten en netwerkactiviteiten.

Locaties

  • IAMZ-CIHEAM Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza. Av. Montañana 1005, 50059, Zaragoza

Vragen