Keystone logo
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Invoering

iCLA houdt op 12 november een online open campus evenement voor internationale studenten

Schrijf je hier in om met ons mee te doen

Kies vrije kunsten. In Japan.

Het International College of Liberal Arts ( iCLA ) is een vierjarige liberal arts-universiteit in Amerikaanse stijl waar de voertaal Engels is. Studenten kunnen kiezen uit een breed scala aan cursussen als onderdeel van een innovatief curriculum dat leidt tot een bachelordiploma in International Liberal Arts. Slechts 90 minuten ten westen van Tokio, combineert iCLA een multiculturele leeromgeving met een prachtig traditionele Japanse setting in de schaduw van Mt Fuji. iCLA biedt studenten de unieke kans om zich onder te dompelen in de essentie van de Japanse cultuur, terwijl ze een eigentijdse en wereldwijd relevante opleiding verwerven in onze ultramoderne faciliteiten.

Alle iCLA gegradueerde studenten delen een curriculumervaring van de liberal arts college bij het studeren naar onze innovatieve Bachelor of International Liberal Arts-graad. Het iCLA curriculum is ontworpen om kritisch, creatief, onafhankelijk en globaal denken te cultiveren. iCLA studenten leren hoe ze kennis kunnen verwerven en analyseren om hun eigen antwoorden op eeuwenoude vragen te creëren.

Onze wooncampus biedt een interculturele iCLA en zorgt ervoor dat de thema's internationalisering en globalisering een leven lang iCLA bij iCLA , niet alleen in de klas. Kleine interactieve lessen vormen de kern van onze pedagogische aanpak. Lage verhoudingen tussen docenten en studenten zorgen voor nauwe banden tussen docenten en studenten en verbeteren de communicatie en samenwerking tussen studenten onderling.

De gemeenschappelijke ervaring van het eerste jaar omvat een focus op basiscursussen en omnibuscursussen, wat een geweldige manier is voor studenten om te ontdekken wat voor hen interessant is en een weloverwogen beslissing te nemen over hun belangrijkste studiegebied.

In het tweede jaar nemen studenten hun major onder de loep terwijl ze verschillende cursussen en ervaringsgerichte workshops volgen. De traditionele majors in Global Business and Economics en Political Science worden verrijkt door integratie met cursussen in Data Science, Psychology en Sociology die diepte en breedte bieden. Cursussen in kunst, muziek, taalkunst, uitvoerende kunsten krijgen een symbiotische relatie in de majors Japan Studies en Interdisciplinaire Kunsten. Het unieke karakter van Geesteswetenschappen wordt naar voren gebracht door de filosofie "ontwerp je eigen major", waarbij studenten een breed scala aan cursussen uit verschillende disciplines kunnen kiezen en hun eigen major kunnen ontwerpen.

In het derde jaar hebben studenten een goed gevoel voor hun vakgebied en kunnen ze zich verdiepen in hun hoofdvakgebied. Studenten kunnen ervaring opdoen in het buitenland (optioneel voor internationale studenten) in een van de meer dan 60 partnerscholen verspreid over 30 landen.

In het laatste jaar staan het senior seminar en het Graduation Research Project (GRP) centraal. Met GRP kunnen studenten hun schrijfvaardigheden, kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden demonstreren die ze tijdens de universiteit hebben geleerd. Studenten ontwikkelen onafhankelijk denken door hun onderzoek te bespreken en te delen met de peergroup en bereiden zich voor om na de universiteit te beslissen over de volgende stappen.

Toelatingsoptie 2

Hoe toe te passen

Solliciteren bij iCLA is eenvoudig via ons online sollicitatiesysteem. Afhankelijk van uw toelatingscategorie zijn er verschillende procedures:

Internationale studenten kunnen online solliciteren.Japanse studenten die tussen klas 7-12 ten minste twee jaar onder een buitenlands curriculum hebben gestudeerd en die voldoen aan onze Engelse taaleis van TOEFL iBT 76 (of gelijkwaardige geaccepteerde bekwaamheidstest) kunnen zich ook aanmelden via ons internationale online aanmeldingssysteem, volgens dezelfde richtlijnen als voor internationale aanvragers.Japanse studenten die niet hebben gestudeerd volgens een buitenlands curriculum of niet voldoen aan onze Engelse taalvereiste, zie de details van ons aanmeldingsproces voor binnenlandse studenten op onze homepage.

Applicatie procedure:

  1. Controleer of u voldoet aan onze toelatingseisen en in aanmerking komt om te solliciteren
  2. Vul het online aanvraagformulier in en upload de vereiste documenten
  3. Betaal de aanvraagkosten van ¥ 7.000
  4. Screening van aanvraagdocumenten en interview
  5. Kennisgeving van resultaten

Screeningsmethode: Aanvragen worden beoordeeld op basis van een uitgebreide beoordeling van alle documenten, inclusief het essay (Statement of Purpose) en een interview. Aanvragers worden individueel per e-mail gecontacteerd met betrekking tot toelating en beursresultaten.

Locaties

  • 2-7-17 Sakaori

Vragen