Keystone logo
ICT International Doctoral School University of Trento

ICT International Doctoral School University of Trento

ICT International Doctoral School University of Trento

Invoering

De ICT International Doctoral School is opgericht in 2001 en de officiële taal is Engels. Het doctoraatsprogramma levert de vaardigheden die nodig zijn voor geavanceerd onderzoek aan universiteiten, overheidsinstanties of particuliere organisaties met het oog op het bevorderen van wetenschappelijke en technologische vooruitgang en het creëren van een managementklasse met een professionele cultuur op hoog niveau en een overeenkomstige internationale openheid.

Het specifieke doel van het doctoraatsprogramma is om professionals op te leiden die in staat zijn hoogwaardige en innovatieve informatie- en telecommunicatiesystemen te ontwikkelen gericht op het oplossen van complexe problemen. Het heeft ook tot doel de ondernemerskwaliteiten van doctoraatsstudenten te vergroten door specifieke opleidingen en mogelijkheden te bieden om stage te lopen.

De ICT International Doctoral School biedt een breed opleidingsprogramma dat gebruik maakt van de multidisciplinaire aard van het onderwijzend personeel en de beschikbaarheid van geavanceerde laboratoria. Het trainingsprogramma stelt de ICT International Doctoral School in staat studentenuitwisselingsovereenkomsten en lesmodules met soortgelijke instellingen over de hele wereld te activeren.

Tot nu toe heeft het onderzoekswerk van de afdeling, dankzij een stevig netwerk van verbindingen tussen de school en het bedrijfsleven, inclusief onderzoekscentra in het gebied, sinds 2001 belangrijke opleidingsmogelijkheden geboden aan meer dan 700 promovendi. Promovendi zijn internationaal en komen van over de hele wereld.

Sinds de oprichting van de school heeft het meer dan 500 Doctor of Research opgeleverd; allemaal werken ze momenteel in onderzoekscentra, universiteiten en / of bedrijven op wereldwijde schaal.

75695__ALE2026_Profile4000.jpg

Locaties

  • Trento

    Via Sommarive, 9 I-38123 POVO, , Trento

Vragen