Keystone logo
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Invoering

Welkom bij onze business school, IEBS IEBS , de School of Business Innovation and Entrepreneurship, geboren tijdens de wereldcrisis met als doel een echt alternatief te bieden voor de traditionele onderwijsmodelalternatieven. Dankzij de steun van verschillende instellingen een nieuw onderwijsmodel voorstellen gebaseerd op solide waarden die meer verantwoordelijke mensen vormen om projecten met een ondernemersgeest vanuit innovatie, ethiek en duurzaamheid te leiden. Een innovatief concept Business School We leiden professionals op die in staat zijn om innovatie en ondernemerschap te leiden, mensen die waarde toevoegen aan hun bedrijf, hun werknemers en aan de samenleving in het algemeen door een nieuwe manier van zakendoen.

Over

IEBS in IEBS voor een formatie waarin:

 • Het gebruik van nieuwe technologieën en innovatie bij het leren is de basis van training.
 • Het gebruik van casestudy's en simulaties vormen de ruggengraat van het onderwijs en bereiden studenten voor op de echte wereld.
 • Het formele klassikale leren gecombineerd met informeel leren via internet leert u hoe u kunt leren en samenwerkend leren bevorderen.
 • de laatste trends en innovaties verwerkt in elk kennisgebied.
 • Onze docenten worden uw mentoren, begeleiden en helpen de student te allen tijde en worden een actief onderdeel van het trainingsproces van de student.

De student doet mee, geeft zijn mening, leert analyseren en eigen beslissingen nemen.

Missie en visie

We willen een andere bedrijfsschool zijn die zich richt op training op basis van innovatie en ondernemerschap.Het is onze missie om toekomstige ondernemers, ondernemers en bedrijfsleiders op te leiden om verandering en transformatie in hun organisaties te leiden door middel van innovatie, ondernemerschap, ethiek en duurzaamheid. In onze visie willen we een andere bedrijfsschool zijn die zich richt op training gebaseerd op innovatie en ondernemerschap. Ons doel is om studenten het vermogen te geven om te innoveren en om hun projecten van begin tot eind te ondersteunen.

Onze waarden

Innovatie, ondernemerschap, ethiek en duurzaamheid IEBS is gebaseerd op de vier pijlers die volgens ons de bedrijfsvoering in de komende decennia zouden moeten ondersteunen:

 • Innovatie: we zijn betrokken professionals en innovatieve bedrijven die meer voordelen opleveren voor de samenleving.
 • Ondernemerschap: ondernemers ondersteunen en innovatie maken deel uit van onze oprichtingsmissie. Daarom kunnen alle studenten van de master- en ondernemersprogramma's deelnemen aan een campus waar ondersteuning en financiering voor de beste projecten wordt geboden.
 • Ethiek: we zijn toegewijd aan een wereld waarin de traditionele waarden van vertrouwen, eerlijkheid en wederzijds voordeel herstellen.
 • Duurzaamheid: wij geloven in zaken op de lange termijn die een voordeel opleveren voor het bedrijf, de werknemers en de samenleving en die ook duurzaam zijn voor het milieu.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bij IEBS handelen we in overeenstemming met onze principes en waarden en zijn we van toepassing op het management van de Business School.

 • IEBS volgt de filosofie van duurzame ontwikkeling door het gebruik van papier te vervangen door het elektronische formaat door de "e-Reader" of het eBook op te nemen. Studenten kunnen inhoud rechtstreeks naar dit apparaat downloaden.
 • IEBS biedt volledige samenwerking op het gebied van beurzen in haar masterprogramma's om ondernemerschap en innovatie te bevorderen, voornamelijk in ontwikkelingslanden in Latijns-Amerika.
 • IEBS besteedt een deel van zijn winst aan de samenwerking en ontwikkeling van onderwijs in ontwikkelingslanden.

Vragen