Keystone logo
Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Invoering

Het Institute of Development Studies (IDS) levert onderzoek, leren en onderwijs van wereldklasse dat de kennis, actie en leiderschap transformeert die nodig zijn voor een meer rechtvaardige en duurzame ontwikkeling wereldwijd.

Door middel van rechtvaardige en duurzame partnerschappen werken we samen met regeringen, filantropische stichtingen, niet-gouvernementele organisaties, academici en het maatschappelijk middenveld om benaderingen van progressieve sociale, politieke en economische veranderingen te transformeren op manieren die uiteindelijk een verschil maken in het leven van mensen.

We hebben geholpen innovatieve nieuwe partnerschappen te bevorderen die miljoenen dollars aan extra belastinginkomsten in Afrika hebben gegenereerd die kunnen worden geherinvesteerd in de nationale ontwikkeling van landen. We hebben gewerkt om oplossingen te bieden voor milieuproblemen die voortbouwen op de kennis en praktijken van de lokale bevolking. We hebben de rol van lokale gemeenschappen benadrukt bij het beëindigen van dodelijke epidemieën zoals het ebolavirus. We hebben honderden uitzonderlijke leiders en kampioenen op het gebied van ontwikkeling gekoesterd, waaronder politieke leiders, ambassadeurs en regeringsfunctionarissen van het land, leiders uit het maatschappelijk middenveld en ondernemers.

Onze reputatie op het gebied van onderzoek en internationale kijk is ongeëvenaard en wordt weerspiegeld in onze prestaties in de nieuwste QS World University Rankings, waar we voor het zevende jaar op rij op de eerste plaats ter wereld staan voor ontwikkelingsstudies, samen met de Universiteit van Sussex .

Lees meer over onze visie en strategie
Lees meer over onze impact in ons jaaroverzicht

200595_IDS_Building_Dec21_006.jpg

Studeer met de wereldleiders op het gebied van ontwikkelingsstudies en realiseer uw potentieel om de wereld te transformeren met ons PhD by Research.

Het PhD in Development Studies by Research is de geavanceerde onderzoeksgraad van IDS. Het wordt toegekend aan kandidaten na een studie van minimaal drie jaar, gebaseerd op de voltooiing van origineel en belangrijk onderzoek op het gebied van ontwikkelingsstudies – dat wordt beoordeeld aan de hand van een schriftelijke scriptie.

Locaties

  • Brighton

    Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK, , Brighton

Vragen