Keystone logo
Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Invoering

De Institute of Development Studies (IDS) levert onderzoek, leren en onderwijzen van wereldklasse die de kennis, actie en leiderschap transformeren die nodig zijn voor een meer rechtvaardige en duurzame ontwikkeling wereldwijd.

Door middel van rechtvaardige en duurzame partnerschappen werken we samen met regeringen, filantropische stichtingen, niet-gouvernementele organisaties, academici en het maatschappelijk middenveld om benaderingen van progressieve sociale, politieke en economische verandering te transformeren op manieren die uiteindelijk een verschil maken in het leven van mensen.

We hebben innovatieve nieuwe partnerschappen helpen bevorderen die miljoenen dollars aan extra belastinginkomsten in Afrika hebben gegenereerd die opnieuw kunnen worden geïnvesteerd in de nationale ontwikkeling van landen. We hebben gewerkt aan oplossingen voor milieuproblemen die voortbouwen op de kennis en praktijken van lokale mensen. We hebben gewezen op de rol van lokale gemeenschappen bij het beëindigen van dodelijke epidemieën zoals het ebolavirus. We hebben honderden uitzonderlijke ontwikkelingsleiders en kampioenen opgevoed, waaronder politieke leiders, landenambassadeurs en overheidsfunctionarissen, leiders van het maatschappelijk middenveld en ondernemers.

Onze reputatie op het gebied van onderzoek en internationale kijk is ongeëvenaard en wordt weerspiegeld in onze prestaties in de nieuwste QS World University Rankings, waar we samen met de Universiteit van Sussex de eerste plaats in de wereld innemen voor ontwikkelingsstudies. We zijn ook gerangschikt als de nummer één internationale denktank voor ontwikkeling volgens het 2019 Global Go To Think Tank Index Report.

Lees meer over onze visie en strategie
Lees meer over onze impact in ons Annual Rev Annual Review iew

164899_PCampusLg-17SU1.png

Locaties

  • Brighton

    Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK, , Brighton

Vragen