Keystone logo
International French University

International French University

International French University

Invoering

International French University (IFU) is de Franse school voor hoger onderwijs, 100% online, aanwezig in Afrika, het Midden-Oosten en Azië.

IFU is toonaangevend op het gebied van particulier hoger onderwijs en biedt professionele Executive Education-cursussen op de internationaal meest gevraagde gebieden (financiën en boekhouding - digitale marketing - management).

Onze programma's zijn gericht op studenten, of professionals in permanente educatie, van Bac + 3 tot Bac + 5. We leveren certificaten van niveau 7 (Bac + 5) die zijn geregistreerd bij de RNCP (National Directory of Professional Certifications).

Het bedrijf staat centraal in ons onderwijs en onze educatieve projecten, om studenten operationeel te maken, hun netwerk te ontwikkelen en zo hun integratie in de wereld van werk te versnellen.

Inspanning, expertise, overtreffen, dit zijn de waarden die studenten zullen delen door onze graden en de gemeenschap van IFU-afgestudeerden te integreren.

Vennootschap

Partnerlid van de Paris Ecole de Management Group (PEM Group), opgericht in 2015, expert in Bac + 3 - Bac + 5 - MBA-gecertificeerde opleidingen en gelegen in het hart van de zakenwijk - La Défense in Parijs

IFU Executive Education - 100% online EMBA & DBA

Wij zijn van mening dat iedereen recht heeft op geavanceerde onderwijservaring zonder dat ze hun land hoeven te verlaten of hun leven in de wacht te hoeven zetten. We doen er alles aan om hoger onderwijs voor iedereen toegankelijk en beschikbaar te maken door optimaal gebruik te maken van de digitale omgeving en middelen.

  • Door de staat goedgekeurd

Al onze cursussen zijn erkend door de Franse staat (RNCP, of National Registry of Professional Certification). Mogelijke toegang tot cursussen die zijn gecertificeerd door prestigieuze Amerikaanse universiteiten

  • Wereldwijd en actief netwerk

U kunt uw netwerk uitbreiden door lid te worden van een businessclub die kansen biedt in verschillende delen van de wereld

  • Persoonlijke ondersteuning

Onze professoren ondersteunen je tijdens je studie en de ontwikkeling van je professionele carrière

  • Exclusief lesmateriaal

Hoogwaardige cursussen op ons Learning Experience-platform en een jaar toegang tot een Amerikaans universiteitsmagazine en al het lesmateriaal

100% online + live webinars

Videolessen 24/7 toegankelijk + webinars met gerenommeerde professionals in uw vakgebied

Veelgestelde vragen over online leren

Staan de online cursussen in mijn tijdzone?

Ja, onze cursussen zijn 100% online. Je kunt altijd en overal je lessen volgen.

Wanneer kan ik beginnen?

We hebben twee intakes per jaar, één in september en één in januari.

Hoe lang duurt het om af te studeren?

Voor de Executive MBA duurt het 12 maanden. Terwijl de Doctorate of Business Administration (DBA) tussen de 24 en 36 maanden duurt, afhankelijk van je voortgang.

PEM-groep

International French University (IFU) is een internationale business school die is aangesloten bij Groupe Paris Ecole de Management (Groupe PEM). De groep, opgericht in 2015, heeft nu 6 universiteiten gespecialiseerd in verschillende sectoren (sportmanagement, vastgoedmanagement, toerisme & hotelmanagement, human resources en digitale marketing) en beschikt over een gigantisch netwerk van meer dan 1000 bedrijven.

Locaties

  • Puteaux

    Tour Atlantique 22ème étage 1 Place de la Pyramide, 92800, Puteaux

    Vragen