Keystone logo
International University For Graduate Studies - IUGS Doctoraat in de organisatorische en politieke psychologie
International University For Graduate Studies - IUGS

Doctoraat in de organisatorische en politieke psychologie

Portsmouth, Dominica

Request duration

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Instructional filosofie

IUGS studenten zijn meestal mid-career professionals die post-baccalaureaat cursussen afgerond. Studenten die aanvullende cursussen nodig hebben om hun eisen te voldoen zal worden verstrekt de gelegenheid om de cursus (sen) op een ander geaccrediteerde instelling of via zelfstudie op IUGS. voor geavanceerde staan ​​overdracht credit ingediend cursussen moeten worden goedgekeurd door de decaan. De cursussen moeten academische en / of professionele doelen van de studenten relevant zijn en in overeenstemming met de mate waarin moet worden verdiend. Professionele ervaring is vereist voor alle van onze studenten, hoewel IUGS verleent geen krediet voor "levenservaring."

Graden Aangeboden

 • IUGS biedt een PhD, doctor in de Organisatiepsychologie en politieke psychologie, en Master of Science graden. Studenten kunnen kiezen om te verklaren en de uitoefening van een specialiteit in een van beide Organisatiepsychologie of Political Psychology.
 • De studenten komen in aanmerking voor toekenning van het doctoraat met de voltooiing van een op onderzoek gebaseerde scriptie, met behulp van een action learning framework. De studenten komen in aanmerking voor overdracht van de Doctor in de Organisatiepsychologie en politieke psychologie diploma met de voltooiing van een Doctoral Project toont de toepassing van hun leren een toegepaste gebied van belang. De studenten komen in aanmerking voor toekenning van de Master of Science graad met de voltooiing van een Master's research-georiënteerde proefschrift, met behulp van een action learning framework.
 • Het proefschrift heeft de neiging theoretisch te zijn en het gaat om meer secundaire dan primair onderzoek.
 • De MSc-project heeft de neiging om een ​​praktische oplossing of het resultaat voor een vraag of behoefte te zoeken. Het gaat om meer primaire dan secundair onderzoek.
 • Alle studenten zullen beheersing van de competenties aan te tonen door middel van een combinatie van cursussen, deelname aan seminars en professionele ervaring.

Geavanceerde Permanent Academic Credit Transfer Requirements

Studiepunten kan worden overgedragen van andere instellingen volgens IUGS's geavanceerde staan ​​academische overschrijving beleid. portfolio van de student en de vorige post-baccalaureaat academische transcripten worden beoordeeld door de decaan en met de student besproken om zijn of haar doelen te bepalen. Een maximum van maximaal 66 uur van geavanceerde staan ​​overdracht krediet zal worden goedgekeurd na dit proces voor promovendi. Voor deze kandidaten, wordt instructie op IUGS verstrekt via studie en bij de 8-daagse Graduate Seminar in de 10 dagen Residency Programme. Alleen kwaliteiten van de "C" of beter in de overdracht voor academische reputatie worden aanvaard. Bovendien moet de student algemene gemiddelde "B" of beter.

Instructional Eisen, Strategies, en Sequence

 • Een totaal van 93 post-baccalaureaat credit-uren nodig zijn voor doctoraten, moet een minimum van 27 studiepunten worden genomen IUGS. Sommige van deze kunnen worden genomen via onafhankelijke studie of bij andere instellingen post-baccalaureaat door de decaan goedgekeurd.
 • Tot 66 post-baccalaureaat studiepunten kan worden overgedragen van andere geaccrediteerde post-baccalaureaat academische instellingen volgens IUGS Advanced Standing Academic Credit Transfer Policy.
 • Een totaal van 45 post-baccalaureaat kredieten nodig zijn voor masteropleidingen, met een minimum van 18 studiepunten genomen bij IUGS. Maximaal 27 post-baccalaureaat studiepunten kan worden overgedragen van andere geaccrediteerde post-baccalaureaat instellingen.
 • Instructional methoden omvatten:
 1. Evaluatie en, zoals goedgekeurd, de aanvaarding van eerdere relevante post-baccalaureaat cursussen die voldoet aan de criteria van IUGS voor geavanceerde staan ​​academische overschrijving;
 2. Als dat nodig is, onafhankelijke studie of cursus afgerond bij andere instellingen post-baccalaureaat door de decaan goedgekeurd om de benodigde cursussen te voltooien;
 3. Toegewezen lezingen van teksten en wetenschappelijke tijdschriftartikelen;
 4. Interactieve hoorcolleges;
 5. Kleine groepsgesprekken;
 6. Het gebruik van elektronische media (Questia online bibliotheek die door de universiteit en andere selecties door de student, mentor, en Dean);

De instructie-eisen en de volgorde zijn de volgende cursussen met succes worden afgerond IUGS:

 1. Organisatorische en politieke Psychology Research Design I (3) studiepunten voor de Doctoral en masterdiploma's;
 2. Organisatorische en politieke Psychology Research Design II (3) studiepunten voor de Doctoral graden;
 3. Na voltooiing van het onderzoek eisen, de ontwikkeling van het proefschrift of Project onder leiding en raadpleging van een geschikte mentor door de decaan goedgekeurd.
 4. Proefschrift en Oral Defensie of Doctoral Project en mondeling examen (18) studiepunten of Master Thesis en Oral Defensie of Master's Project en mondeling examen (12) studiepunten;
 5. Orale panel Verdediging van het proefschrift en de Master's Project, of mondeling examen van het doctoraat of master's Project;
 6. Graduate Seminar Programme (3) studiepunten - Doctoral studenten alleen;
 7. Een minimum van 85% beheersing van het onderzoek materialen is vereist.

Voor Doctoral graden, Organisatie- en Politieke Psychologie Onderzoek moet ik worden afgerond, goedgekeurd en ingediend voordat de werkzaamheden aan Research Design II begint. Organisatorische en politieke Psychology Research and Design I en II zijn eerste vereisten voor het uitvoeren van het proefschrift of de Doctoral Project. Onderzoek I is een voorwaarde voor het uitvoeren van de masterproef, wordt onderzoek II niet nodig is voor een Master's degree. Het proefschrift en de Doctoral Project zijn niet vooraf de nodige voorzieningen voor de 8-daagse Graduate Seminar in de 10 dagen Residency. Echter, is het aanbevolen dat alle benodigde cursussen voorafgaand aan het onderzoek cursussen worden afgerond.

Cursus Inhoud Domain Eisen

 • Verplichte cursus domeinen (of gelijkwaardigheid zoals vastgesteld en door de decaan van de faculteit goedgekeurd) onder meer het volgende:
 1. Statistiek en onderzoeksmethoden;
 2. Onderzoeksopzet;
 3. Organisatorische en / of communautaire onderzoek principes en methodes;
 4. Organisatie Beleidsontwikkeling;
 5. Individuele, Team, en Organsational effectiviteit;
 6. Programma en personeelsbeheer;
 7. Organisational Development and Change;
 8. Publieke communicatie en sociale media;
 9. Human Resources Management en Relaties van de werknemer;
 10. Financieel management.

Extra credits kunnen worden overgedragen van andere instellingen volgens IUGS's geavanceerde staan ​​academische overschrijving beleid. Daarnaast is instructie op IUGS verstrekt via onafhankelijke studie, onderwijs op afstand, en de Graduate Seminar Programme. Voorbeelden van keuzevakken Domeinen (cursussen om de oppervlakte van de studie van de bijzondere student die kan worden overgedragen voor geavanceerde staan ​​of genomen als onafhankelijke studie cursussen relevant):

 1. Cross-Cultural Studies;
 2. Politieke Studies;
 3. Personnel Selection en Retention;
 4. Menselijke factoren;
 5. Career Coaching en Mentoring;
 6. Workplace gezondheid en welzijn.

Beoogde competenties en Outcomes

 • Deze competentie-eisen zijn ontworpen om organisatorische en / of politieke psychologie leiders voor te bereiden door te zorgen voor hun expertise in de conceptuele fundamenten van organisatorische en politieke psychologie, toegepaste onderzoeksmethoden, leiderschap en communicatieve vaardigheden, en een inhoudelijk vakgebied.
 • Alle Promovendi zal beheersing van de competenties aan te tonen door middel van een combinatie van cursussen, residency seminar participatie en professionele ervaring. De studenten komen in aanmerking voor overdracht van de doctor in de Organisatiepsychologie of politieke psychologie met de voltooiing van een op onderzoek gebaseerde scriptie, met behulp van een action learning framework.
 • De PhD is ontworpen om organisatorische en politieke psychologen voor te bereiden om deel te nemen in het onderzoek en academische en politieke leiderschap in het veld. Deze afgestudeerden zullen een diepgaand inzicht in organisatorische en / of politieke psychologie praktijk, onderzoek en theorie aan te tonen.
 • De arts van de Organisatie en politieke psychologie is ontworpen om de capaciteit van de student om te werken in de toegepaste organisatie, de overheid of politieke instellingen te versterken, waar geavanceerde kennis hen kan helpen de doelstellingen van de organisatie en de strategische richtingen te bevorderen.
 • De Master of Science graad is bedoeld om te helpen mid-career professionals vooruit voorbij bachelorniveau in hun beroep. De Master's degree student zal doorgaans 27 academische studiepunten hebben genomen aan een andere erkende instelling, met het saldo op IUGS worden afgerond. De masteropleiding is bedoeld om studenten te helpen met postdoctorale studiepunten om een ​​scriptie te voltooien.
 • Alle afgestudeerden zal aantonen:
 1. Het vermogen om vraagstukken en problemen in organisatorische en / of politieke psychologie met behulp van de organisatie en / of de gemeenschap onderzoek en statistische methoden te analyseren;
 2. Het vermogen om informatie uit verschillende bronnen (bijvoorbeeld combineren volkstelling en lokaal verzamelde gegevens) naar de betekenis van gezondheid en demografische problemen te beoordelen, en het ontwikkelen van strategieën voor de aanpak van de organisatie en / of politieke psychologie problemen in een gebied van belang of specialisatie op een manier te synthetiseren die draagt ​​bij aan de evidence base van organisatorische en / of politieke psychologie beurs;
 3. Leiderschap in het ontwerpen en implementeren van organisatorische en politieke beleid, strategieën en interventies die een belangrijke organisatorische of community probleem / probleem aan te pakken;
 4. Het vermogen om te beoordelen en te gebruiken communicatie en sociale media strategieën in diverse gemeenschappen en het publiek te informeren en te beïnvloeden programma en beleidsbeslissingen;
 5. Een visie en filosofie voor de professionele leiderschap in organisatorische en / of politieke psychologie.

Over de school

Vragen