Keystone logo
ISEG - Lisbon School of Economics & Management PhD in economische en organisatorische sociologie
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

PhD in economische en organisatorische sociologie

Lisbon, Portugal

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 7.000 / per year

Op de campus

Invoering

Covid-19
ISEG Lisbon neemt alle maatregelen met de gezondheid en veiligheid van onze gemeenschap als hoogste prioriteit. Sinds maart werken we 100% online, betrekken we virtueel en gebruiken we online tools voor leren en evalueren.

De Ph.D. Economische en organisatorische sociologie is in 1991 opgericht door de Technische Universiteit van Lissabon en in 2009 aangepast aan de Europese hogeronderwijsruimte. Deze derde cyclus heeft als doel hoogwaardige academische training in economische en organisatorische sociologie te bieden en origineel onderzoek op dit gebied te produceren. De cursus wordt gegeven in wetenschappelijk partnerschap met het Instituut voor Sociale Wetenschappen van de Universiteit van Lissabon (ICS / UL) en de Faculteit der Sociale Wetenschappen en Geesteswetenschappen van de Nieuwe Universiteit van Lissabon (FCSH / UNL).

Host geeft voor

Het onderzoek dat wordt uitgevoerd in de onderzoekscentra van ISEG biedt belangrijke ondersteuning voor studenten in Ph.D.-programma's.

Voor de Ph.D. Economische en organisatorische sociologie het belangrijkste onderzoekscentrum van de gastheer is SOCIUS - Onderzoekscentrum in economische en organisatorische sociologie (Centro de Investigação em Sociologia Económica e das Organizações). SOCIUS is een onderzoekseenheid die is geaccrediteerd door de Foundation for Science and Technology (FCT), die sinds 1999 is geclassificeerd als 'Excellent' in het kader van het Pluri-jaarprogramma voor de financiering van onderzoeks- en ontwikkelingseenheden. Het belangrijkste terrein van wetenschappelijke activiteit, economische en organisatorische sociologie, wordt beschouwd in de breedste zin van het woord, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan de vele contactpunten tussen de hedendaagse sociologie en economie, naast andere sociale wetenschappen die betrokken zijn bij de studie van de economische en organisatorische realiteit.

toelatingen

leerplan

Ideale studenten

Accreditaties

Over de school

Vragen