Keystone logo
James Madison University

James Madison University

James Madison University

Invoering

We weten dat succes evenveel intellect als actie vereist. Bij JMU draait het daar allemaal om bij Being the Change.

Wanneer studenten die afstuderen aan James Madison University trots over het podium lopen om hun diploma in ontvangst te nemen, zijn ze meer dan alleen opgeleid. Ze zijn lid van een gemeenschap van doeners. Ze weten hoe ze dingen voor elkaar moeten krijgen. Ze hebben hun vermogen om kritisch te denken aangescherpt. Ze hebben het belang van een sterk arbeidsethos geleerd en ze zijn toegewijd aan en bedreven in het samenwerken met anderen. Met hun diploma in de hand verlaten ze de campus, vastbesloten om een zinvol leven te leiden en een doelgerichte carrière na te streven.

Op slechts twee uur rijden van Washington DC is JMU hard op weg een van 's lands leidende figuren in het hoger onderwijs te worden. Dat komt omdat studenten ongewoon betrokken relaties hebben met docenten van wereldklasse die bij JMU zijn omdat ze kennis willen nastreven en getalenteerde studenten willen onderwijzen.

JMU-studenten, docenten en alumni gebruiken gelijke delen intellect en actie om te slagen in elk soort streven: ze stimuleren innovatie en ontdekking, leiden in het bedrijfsleven, bevorderen de cultuur, verbeteren van de gezondheidszorg, hervormen van het onderwijs, vernieuwen van het maatschappelijk middenveld, concurreren in atletiek - ze zijn de verandering op elke denkbare manier.

Statistieken

Locatie: Harrisonburg, VA

Niet-gegradueerde studenten: 20.070

Afgestudeerde studenten: 2.096

Studieprogramma's: 139

Verhouding student/faculteit: 16:1

Schoolranglijsten

#1 Meest aanbevolen openbare universiteit in de VS door Wall Street Journal en Times Higher Ed

# 1 Beste universiteit in Virginia voor het vinden van een baan van statistieken van het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, samengesteld door Zippia

TOP 10 Beste openbare niet-gegradueerde onderwijs in de VS door US News & World Report

  Campusfuncties

  Genesteld tussen de Blue Ridge- en Allegheny-bergketens in het westelijke deel van Virginia, biedt de campus van JMU een prachtig uitzicht op de Shenandoah-vallei. Onze prachtige omgeving en beeldschone campus maken JMU tot de meest Instagrammed-locatie in de staat Virginia.

  Er is altijd wel iets te doen op de campus: concerten, films, sportevenementen, toneelstukken, gastsprekers, kunstinstallaties, een planetarium, een arboretum van 125 hectare; de lijst gaat maar door. Met 30 eetgelegenheden op de campus staat JMU ook al tientallen jaren in de top 15 van scholen in de VS als het gaat om dineren .

  Washington, DC en Richmond, Virginia, liggen op slechts twee uur rijden met de auto. Een regionale luchthaven ligt op 20 minuten rijden en biedt directe vluchten naar de grote hubs in DC en Chicago. Virginia en de regio bieden veel mogelijkheden voor entertainment, culturele verrijking en het verkennen van de geschiedenis.

   toelatingen

   Begin vandaag nog met uw aanvraag op de JMU-website.

   JMU virtuele rondleiding

   Maak een virtuele rondleiding door de campus van JMU

   Programma Toelatingseisen

   Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

   Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

   Locaties

   • Harrisonburg

    S Main St,800, 22807, Harrisonburg

   • Florence

    Palazzo Capponi, Via dei Michelozzi, 2, 50125, Florence

    Vragen