Keystone logo
JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

Invoering

Welkom bij JAMK

Onze universiteit voor toegepaste wetenschappen, gelegen in centraal Finland, maakt deel uit van een groter kenniscentrum dat de springplank vormt voor een betere toekomst. Er is vraag naar JAMK afgestudeerden: ze hebben de knowhow, de juiste instelling en zijn trots op hun professionele vaardigheden. Een professional zijn biedt je meer keuzes in het leven en in je carrière.

Laad je creativiteit op - hier bij JAMK . Jouw toekomst begint hier!

Kies je eigen pad uit zes studierichtingen

Haal een praktijkgericht bachelordiploma en start je eigen internationale carrière in Jyväskylä, Finland. De bacheloropleidingen bestaan uit 210-240 studiepunten en de standaard doorlooptijd varieert van 3,5 tot 4 jaar.

De aanmeldingstijd voor bacheloropleidingen in het Engels is in 4 - 18 januari 2023. Onze vakgebieden zijn bedrijfskunde , ICT , toerisme en gastvrijheid , sociale diensten en gezondheidszorg , alle diensten en gezondheidszorg,technologie en transport en professionele lerarenopleiding .

De stad Jyväskylä

Jyväskylä heeft vier prachtige seizoenen, variërend van warme groene zomers tot kraakwitte winters. De stad ligt in Centraal-Finland en wordt omgeven door talloze prachtige meren en schilderachtige natuur. Zowel Finland als Jyväskylä zijn veilige plaatsen om te studeren en te wonen. Jyväskylä is erg dynamisch. Neem een kijkje bij de sportieve en culturele activiteiten en niet te vergeten restaurants en cafés!

Duik in de mogelijkheden die Jyväskylä biedt op visitjyvaskyla.fi! !

Toelatingsoptie 2

Visumvereisten

Locaties

  • Main campus: Rajakatu JAMK University of Applied Sciences Rajakatu 35 40200 Jyväskylä, 40200, Jyväskylä

Vragen