Keystone logo
© K-State College of Education
Kansas State University

Kansas State University

Kansas State University

Invoering

Als de grootste lerarenopleiding in de staat heeft het College of Education van Kansas State University aangetoond in staat te zijn te reageren op de behoeften van de wereldmarkt door een mix van initiële en geavanceerde graden aan te bieden die individuen uit alle geografische gebieden, sociaal-economische gebieden, achtergronden en culturen om les te geven. Met jarenlange ervaring in het werken met internationale studenten van over de hele wereld, zal een hooggekwalificeerde faculteit met ervaring met Engels als tweede taal (ESL) moedertaalsprekers van Spaans, Chinees, Japans, Frans en Duits voorbereiden op de lerarenlicentie. Studenten kunnen verwachten dat ze het programma verlaten met de vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in het klaslokaal en daarbuiten. Ons Teaching & Learning (TELRN) Graduate Certificate is een geweldige plek voor carrièrewisselaars om hun pad te beginnen om leraar wereldtalen te worden.

Dit programma voorziet individuen van de instructiepraktijken en theorie die nodig zijn om Amerikaanse studenten in de Verenigde Staten les te geven. Met nog maar één semester aan cursussen na voltooiing van het certificaat, konden geïnteresseerde kandidaten een Curriculum and Instruction Master's Degree afronden met een concentratie World Modern Languages. De Ph.D. in Curriculum & Instruction is bedoeld voor gevorderde afgestudeerden die zich willen concentreren op onderwijsonderzoek op lokaal, nationaal of internationaal niveau.

Sluit u bij ons aan en maak deel uit van het opwindende mondiale momentum dat K-State creëert op het gebied van de lerarenopleiding voor wereldtalen!

Visie, missie en conceptueel raamwerk

Onze visie:

"Docenten voorbereiden om goed geïnformeerde, ethische, zorgzame besluitvormers te zijn voor een diverse en veranderende wereld."

Onze missie wordt vervuld door:

 • het geven van voorbeeldige instructie aan studenten op het niveau van niet-gegradueerden en afgestudeerden;
 • productie, interpretatie en verspreiding van degelijk en nuttig onderzoek en wetenschap;
 • leiderschap, samenwerking en service binnen het beroep;
 • en bevordering, begrip en viering van diversiteit.

accreditatie

Ons college omarmt accreditatie als een primair middel om het beroep te verzekeren dat we aan de hoogste normen voldoen.

 • Ministerie van Onderwijs van Kansas (KSDE)
 • Accreditatie van lerarenopleiding door de Nationale Raad (NCATE/CAEP)
 • Raad voor Accreditatie van Counselling en aanverwante Educatieve Programma's (CACREP)
 • Raad voor de Accreditatie van de Voorbereiding van Docenten (CAEP)

Campusfuncties

Kansas State University is een systeem met vier campussen dat elk stukje van de puzzel waardeert. Elke campus heeft zijn eigen sterke punten en verbindingen die perfect passen binnen onze universitaire koepel. Lees hieronder meer over elk van onze unieke campussen.

Manhattan

De hoofdcampus van K-State bevindt zich in 'The Little Apple' en gedijt in de levendige sfeer van een universiteitsstad.

De campus van Manhattan omvat meer dan 2.320 hectare, inclusief landbouw- en onderzoeksfaciliteiten.

Manhattan heeft ruim 56.000 inwoners en onderhoudt een goede relatie met de familie K-State.

Deze campus ligt naast Fort Riley, een grote legerinstallatie, en werkt samen aan veel militair-gerichte projecten.

De National Bio and Agro-defence Facility van het Amerikaanse Department of Homeland Security wordt naast de campus gebouwd.

Olathe

De Olathe-campus, gelegen in het Kansas Bioscience Park, biedt een directe portal die de krachtige onderzoekscapaciteiten van de universiteit verbindt met de regio Greater Kansas City en daarbuiten.

De nieuwste K-State-campus, Olathe, opende zijn deuren in 2011.

K-State Olathe richt zich op het uitbreiden van de educatieve en economische groei van de regio, met name voor professionals die in het grootstedelijk gebied werken. Deze campus faciliteert vele partnerschappen tussen onderzoekers en bedrijven, waarbij technologie wordt ontwikkeld voor industriële behoeften over de hele wereld.

K-State Olathe breidt zijn expertise ook uit naar leiders van het basis- en voortgezet onderwijs via educatieve programma's op het gebied van diergezondheid, voedselveiligheid en voedselzekerheid.

Salina

Deze professionele leeromgeving is gebouwd op theorie, onderzoek en industriële toepassing, allemaal binnen een kleine campussfeer in Salina, Kansas.

De Salina-campus staat vooral bekend om zijn luchtvaartprogramma van wereldklasse. Een ultramodern Student Life Centre werd geopend in 2009 en omvat een groot basketbalveld en diverse hardloop- en fitnessruimtes.

Deze campus is een van de eerste en weinige universiteiten in het land die een bachelordiploma aanbiedt in onbemande vliegtuigsystemen, machinaal leren en autonome systemen. Salina, een stad met bijna 48.000 inwoners, biedt toegang tot meer dan 600 hectare parklandschap en het jaarlijkse Smoky Hill River Festival.

Globaal

K-State Global Campus levert de onderwijsmogelijkheden van de universiteit aan studenten die online of op afstand willen studeren.

De Global Campus is de thuisbasis van K-State Online, dat meer dan 100 online creditprogramma's aanbiedt, waaronder bachelor-, master-, doctoraats-, certificaat- en minorprogramma's.

Vanaf 1966, toen docenten door de staat Kansas reisden om lessen te geven, bereikt K-State Online nu studenten in alle 50 staten en 41 landen. K-State Global Campus biedt ook niet-krediettrainingen en -programma's, zowel persoonlijk als online, die resulteren in certificering, erkenning van voltooiing of uren voor permanente educatie op verschillende gebieden.

Meer dan 3.000 leerlingen voltooiden in 2020 niet-kredietprogramma's online via de Global Campus.

  toelatingen

  Sluit je aan bij een gemeenschap van verschilmakers, probleemoplossers, nachtdromers en doorzetters in de vroege ochtend. Wees de volgende gamechanger. Wees de volgende wilde kat.

  Hoe te solliciteren

  • Bekijk de toelatingseisen, dien uw aanvraag in en zet de volgende stap op weg naar uw diploma.
  • Laat ons weten waarin u geïnteresseerd bent en krijg direct toegang tot een downloadbare samenvatting van alles wat met K-State te maken heeft.
  • Van evenementen op de campus tot gepersonaliseerde één-op-één bezoeken: wij staan klaar om de paarse loper voor u uit te rollen.

  Inschrijvingsdocumenten

  Vul alle vereiste secties in en upload documenten of media naar uw online applicatie wanneer daarom wordt gevraagd. Dien geen documenten per e-mail of per post in bij de graduate school (tenzij u een verzoek ontvangt).

  Geschatte deelnamekosten voor internationale studenten

  De informatie over de geschatte kosten toont de huidige minimale geschatte middelen die een internationale aanvrager moet aantonen te hebben om de vereiste documenten voor reizen en toelating te ontvangen. Het geld kan van uzelf zijn, door een sponsor worden verstrekt, of uit een beurs, of een combinatie hiervan. Zie hieronder voor informatie over de verklaring die vereist is om uw geld te documenteren.

  Beëdigde verklaring van financiële steun

  Bij elke aanvraag moet de bron van de financiële steun worden vermeld. Documentatie over financiële ondersteuning moet vergezeld gaan van het formulier Affidavit of Financial Support, waarin wordt geverifieerd dat financiële ondersteuning beschikbaar is voor de student tijdens zijn studie aan Kansas State University . Sponsors moeten de financiële verklaring ondertekenen; elektronische handtekeningen worden niet geaccepteerd.

  Deze documentatie is vereist voor het afgeven van een I-20 of DS-2019 en heeft geen invloed op de toelatingsbeslissing.

  Aanvragers hoeven mogelijk geen beëdigde verklaring van financiële steun in te dienen als ze aan de volgende criteria voldoen:

  • H1-visumhouder voltijds in dienst en niet van plan om van visumtype te veranderen
  • H4 afhankelijk van H1-visumhouder, niet van plan het visumtype te wijzigen
  • Houder van een F1/J1-studentenvisum is voltijds ingeschreven bij een andere Amerikaanse instelling en zal nu of in de toekomst geen I-20 of DS-2019 aanvragen bij Kansas State University .
  • Woonachtig in een ander land buiten de VS en heeft geen studentenvisum nodig (online/afstandsonderwijs aanvragen)
  • Heeft een I-20 of DS2019 bij K-State en vraagt een certificaatprogramma aan in combinatie met hun huidige master- of doctoraatsprogramma bij K-State

  Aanvraagkosten

  Voor het indienen van uw aanvraag moet u aanvraagkosten betalen.

  Engelse taalvaardigheidseisen

  Als uw moedertaal niet Engels is, vereist de Graduate School van elke aanvrager dat hij een bevredigende testscore voor TOEFL, IELTS of PTE verstrekt.

  Beurzen en financiering

  Het College of Education streeft ernaar het academische en professionele succes van onze studenten te ondersteunen.

  Bureau voor financiële ondersteuning van studenten

  Neem contact met ons op voor meer informatie over het financiële hulpproces, studieleningen, beurzen, subsidies, werkgelegenheid, veteranenvoordelen en uitstel van collegegeld. Houd rekening met de prioriteitsaanvraagdata van de K-State-beurs voor toekomstige eerstejaarsstudenten en transferstudenten.

  Ranglijsten

  Met de beste

  Wanneer je een uitzonderlijke studentenervaring biedt, compleet met een breed scala aan academische keuzes, praktijkgerichte onderzoeksmogelijkheden en buitenschoolse activiteiten die vriendschap, betrokkenheid en gemeenschap bevorderen, zul je ongetwijfeld zowel regionaal als nationaal opgemerkt worden. We zijn trots op onze reputatie van uitmuntendheid, en de collectieve K-State-familie doet voortdurend haar best om onze reputatie werkelijkheid te laten worden.

  Nationale ranglijsten

  Princeton Review: beste hogescholen
  De Princeton Review rangschikte Kansas State University in meerdere categorieën in het rapport "The Best 389 Colleges: 2024 Edition".

  • Nummer 1 voor vriendelijkste studenten
  • Nummer 1 voor de beste relatie tussen stad en jurk
  • Nummer 2 voor de gelukkigste studenten
  • Nr. 4 voor de beste levenskwaliteit
  • Nr. 5 voor de beste diensten voor studentenondersteuning en advies
  • Nr. 5 voor de beste sportfaciliteiten
  • Nr. 6 voor studenten die van deze hogescholen houden
  • Nr. 6 voor de beste gezondheidszorgdiensten
  • Nr. 8 voor de beste studentenkamers
  • Nr. 9 voor de beste carrièreservices
  • Nr. 9 voor het beste campuseten
  • Nummer 9 voor universiteitsstad krijgt hoge cijfers
  • Nr. 15 voor meest actieve studentenregering Princeton Review: Best Value Colleges

  De Princeton Review rangschikte K-State in meerdere categorieën in het rapport "Best Value Colleges for 2023".

  • Nummer 2 voor beste alumninetwerken
  • Nr. 2 voor stages
  • Nr. 10 voor het maken van impact
  • Geld tijdschrift
  • Een van de beste hogescholen van Money Magazine. (2023)
  • College-rang
  • Top 10 beste studentensteden van het land. (2022) Regionale ranglijst SmartAsset
  • Hoogst gerangschikte universitaire waarde in de staat Kansas (2022) University Magazine
  • Nr. 1 universiteit in Kansas (2022)

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  • Manhattan

   006 Bluemont Hall 1114 Mid-Campus Dr. North, Manhattan, 66506, Manhattan

  Vragen