Keystone logo
Karaganda University Of Economics Ph.D. In staats- en lokale overheid
Karaganda University Of Economics

Ph.D. In staats- en lokale overheid

Karagandy, Kazachstan

0 Years

Russisch

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

De inhoud van het onderwijsprogramma aan de doctoraatsspecialiteit 8D04103 «Staats- en lokaal management» vormen disciplines als ‘Openbaar bestuur economische veiligheid van Kazachstan’, ‘Globalisering en de impact ervan op de belangrijkste economische processen’, ‘The theory of social management’ en Dit maakt het mogelijk om competentie te verwerven op het gebied van professionele wetenschappelijke en innovatieve activiteit in de omstandigheden van constante actualisering en modernisering van de samenleving bij het formuleren van fundamentele en toegepaste economie, managementstudies, bekwame en creatieve analyse van de huidige economische problemen van de samenleving, bij de organisatie en uitvoering van auteursrechten en gezamenlijke onderzoeksprojecten, het formuleren van de oorspronkelijke doelstellingen en het verleggen van de grenzen van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van openbaar bestuur en lokaal zelfbestuur bij het gebruik van informatiesystemen en adequate software om te verbeteren de efficiëntie van de staat en de lokale overheid, in het begrip van de impact van macro- en micro-economische instrumenten voor de effectieve ontwikkeling van de nationale economie, bij de ontwikkeling van richtlijnen voor het beheer en de verbetering van onderwijsprogramma's op het gebied van economie, milieu, energie, voedselzekerheid van de Republiek Kazachstan, om effectief het menselijk kapitaal van de republiek beheren, bij het ontwerp van hun onderwijstraject en verdere professionele ontwikkeling.

Afgestudeerden van doctorale studies in de richting van voorbereiding 8D04103 "Staats- en lokaal management" als object van professionele activiteit kunnen instellingen voor hoger onderwijs, onderzoeksinstituten, republikeinse regering, regering, regionale overheden en gemeenten, staats-, nationale bedrijven, staatspensioen, verzekeringen kiezen , en andere stichtingen, overheidsbedrijven, openbare en particuliere instellingen en internationale fondsen, afdelingen van sociaal beleid en sociaal bestuur, informatie- en analysecentra van de overheid.

De looptijd van doctoraatsstudies - 3 jaar. Voltijds onderwijs.

Educatieve programma's van doctoraatsstudies zijn gebaseerd op de verbeterde integratie van educatieve, methodologische en onderzoeksactiviteiten gericht op het voorbereiden van het onderwijzend personeel met een hoog niveau van kennis, vaardigheden en competenties in de economie.

De basis van het gehele educatieve doctoraatsprogramma bestaat uit de auteurscursussen, wetenschappelijke seminars van professoren, gastcolleges, masterclasses van beroemde wetenschappers en praktijkmensen.

Wetenschappelijk en toegepast onderzoek wordt uitgevoerd in het kader van de wetenschappelijke scholen van de toonaangevende wetenschappers in Kazachstan.

Een efficiënte uitvoering van onderzoeksactiviteiten draagt bij tot het functioneren van het onderzoeksinstituut "economisch en juridisch onderzoek" en het werk van het wetenschappelijke consortium " KEU - Instituut voor Regionale Ontwikkeling", gespecialiseerde opleidings- en onderzoekslaboratoria en KEU .

De stabiele positie van de universiteit als strategische partner stelde ons in staat een betrouwbaar netwerk te vormen van onze bedrijfspartners in de wetenschappelijke en creatieve studies: het zijn de financiële en kredietstelsels van de instelling, het openbaar bestuur van de departementen en agentschappen, ondernemingen met verschillende eigendomsvormen, hogescholen en andere .

De belangrijkste universiteiten-partners zullen bij de uitvoering van gezamenlijke onderzoeksprojecten, het verhogen van de academische mobiliteit, het organiseren van wetenschappelijke training is het Instituut voor Onderzoek in Oost- en Zuidoost-Europa, Duitsland, Instituut voor Innovatiemanagement, Duitsland, St. Istvan University, Hongarije, de economische universiteit in Krakau, Polen, de universiteit van Sofia. St. Cl. Ohrid, Bulgarije, Santiago de Compostela University, Spanje, etc.

Over de school

Vragen